Van olyan aki ez a 3 nap után kezdte el utálni a muszlimokat?
Nem minden muszlim ilyen.
Majdnem minden évben Törökországban nyaralok, a törökök teljesen normálisak.
Amúgy meg,ha a bagetten elhízott seggű franciák , meg a káposztán és krumplin vágáséretté lett németek elvégeznék a kulimunkát is, akkor nem kellene idegeneket beengedni.
A népességöregedést meg oldják meg úgy, hogy szülnek.Az életszínvonalat meg a megélhetést nem hozhatják fel kifogásnak, az alacsony gyermekvállalásra.
"kinek állt érdekében?"
Esetleg a lemuriai halember-hibrideknek?
Nem, en 2 even keresztul eltem veluk egy fedel alatt es 1.5 evig dolgoztam veluk. Nincsenek illuzioim veluk kapcsolatban, tudom hogy keptelenek beilleszkedni a nyugati vilagba, tisztelet a keves kivetelnek akik nem fanatikusan vallasosak.
Egyebkent szinte mindenre kibuvo nekik a vallasuk, volt hogy kitalaltak nem letezo dolgokat a koranra hivatkozva, csak hogy ne kelljen dolgozniuk. A legtobb kizarolag a penz miatt van Ny.Europaban, amugy csak a sajat kozossegen belul mozog, ha tehetnek akkor a vallasuk torvenyeit minden Europaira is kiterjesztenek es az ervenyben levo torvenyek fole helyeznek. Azaz alkalmazkodj hozzajuk te, meg ha te otthon is vagy.
Én nem az, hogy utálom őket, csak egyszerűen nem bírom elviselni a vallásos embereket, legyen az bármilyen.
Ismerek jó néhány muszlimot, de én azt vettem észre (már amennyit beszélgettem és tartózkodtam egy légtérben velük hosszabb ideig), hogy veszélyesebb az, aki nem iszlám országban született, csak muszlimként nevelték egy keresztény helyen, meg aki csak áttért erre a vallásra. Ők valamiért jobban "rajonganak" a senki által nem ismert figurájukhoz. Bár megeshet, hogy csak én láttam így. Mindenesetre egy vallásos muszlimot sokkal nehezebb elviselni egy semmiben sem hívőnek, mint egy keresztényt.
Svedorszag lakossaganak 4%-a muszlim. Megis ok kovetik el az osszes buncselekmeny 77%-at. Ez szerintem mindent elmond.
forras, Nogradi Gyorgy Tanar ur:
Kedves utolsó!
Ez nem hülyeség, hogy Nyugat-Európa hibája, amiért beengedték/beengedik őket. Nézzük meg mi lenne, ha nem engedtek volna be arabokat/muszlimokat stb: Az USA segítséget kér pl. Franciaországtól, hogy segítse őket a terroristák elleni harcban a Közel-Keleten. Ezután a franciák is csapatokat küldenek, és bombázzák az arabokat légicsapásokkal. Az arabok tudják, hogy franciák is harcolnak már ellenük, tehát nem kell nekik már Nyugat-Európában megszületni, ahhoz, hogy terrortámadásokat tudjanak elkövetni. Hiszen simán be is utazhattak volna Franciaországba. Az USA sem hívott magához semmilyen muzulmán bevándorlót, mégis néhány arab elment az USA-ba, és végrehajtotta a WTC elleni merényletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!