Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktort miért nem...

Orbán Viktort miért nem szeretik a magyarok?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyszerű miniszterelnök, sok jót tett kis hazánkért.

2015. jan. 8. 19:18
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
2015. jan. 8. 20:06
 12/39 anonim ***** válasza:
69%

Azt a kérdést én írtam ki:))

A story tv-n néztem a született feleségeket dupla epizóddal:D

Volt benne vagy 6szor reklám,de minden reklám alatt,ment az agymosó célú hírdetés.Már majdnem nem néztem tovább a született feleségeket,annyira idegesített.

2015. jan. 8. 20:20
 13/39 anonim ***** válasza:
75%

Erre átkapcsolok a TV2re,és ott is ez ment:D

Mondom.

Hová kell kapcsolnom,hogy ne lássam ezt a f-st?:D

2015. jan. 8. 20:23
 14/39 A kérdező kommentje:
Magyarország tényleg jobban teljesít.
2015. jan. 8. 20:35
 15/39 anonim ***** válasza:
78%

Azt mondani,hogy csökkent a munkanélküliség,pofátlanság.

A közmunka az nem munka.

Most is azon dolgoznak,hogy kiüldözzék a multikat,ami rengeteg embernek ad munkát.

Mégis miféle munkahelyteremtés ez?

2015. jan. 8. 20:37
 16/39 anonim ***** válasza:
87%

320 Ft egy euro.

Milyen teljesítmény ez?

2015. jan. 8. 20:38
 17/39 anonim ***** válasza:
19%
A magyar ember melyik miniszterelnököt szerette...pedig már volt ám minden fajtából egy pár. De hát ez a magyar nép, csak bőgni tud de tenni semmit sem tud, mert akkor a többiek fogják utálni őt.
2015. jan. 8. 20:49
 18/39 anonim ***** válasza:
78%

A multikat nem akarják kiüldözni, csak megadóztatni őket. Ugyanis ha kiüldözik nem tudják megadóztatni...

Az euró árfolyamához pedig semmi köze a kormánynak. A deviza is egy áru, és mint minden árunak, a devizáknak az árát is a piac határozza meg és nem a kormányok. Közgazdasági alapismeretek...

(Még mielőtt elkezdenétek "fideszbérenc"-ezni elárulom, hogy nem vagyok Fidesz szavazó, csak nem szeretem, ha tájékozatlan emberek ész nélkül szajkózzák a TV-ben hallottakat.)

2015. jan. 8. 20:52
 19/39 anonim ***** válasza:

Mi az,hogy "csak" megadóztatják?:D

Szerinted itt fognak maradni,ha máshol jobban profitálhatnak?

Ennyire naiv vagy?

Ja,hát egykulcsos adó van,persze..De aki nyereséges azt meg kell adóztatni:)))

Nem ellentmondásos ez kicsit?

2015. jan. 8. 20:56
 20/39 anonim ***** válasza:
57%

"A multikat nem akarják kiüldözni, csak megadóztatni őket. Ugyanis ha kiüldözik nem tudják megadóztatni..."

Ez így van. Nem AKARJÁK. Csak éppen hozzá nem értő hülyék, és így az összevissza adóztatással ezt érik el. Danone, Citibank egyes részei, csak tavaly év végéről. De ha gondolod, keresek neked többet. Lehet, hogy nem akarják kiűzni a multikat, de még ehhez is bénák.

"a devizáknak az árát is a piac határozza meg és nem a kormányok. Közgazdasági alapismeretek... "

És szerinted a keresletet mi határozza meg? Részben az ország gazdasági teljesítménye. Nem véletlenül szokás a pénzek árfolyama alapján becsülni egyes országok gazdaságát.

2015. jan. 8. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!