Ennyire kevesen utálják a kormányt?
Ha egy kormányellenes kérdést kiírnak legfeljebb 30 hozzászóló szidja csak. Nagy része meg többször szól hozzá, így lehet csak 20 ember szól negatívat.
Ez nagyon kevés főként ahhoz, hogy milyen sok regisztráló és napi látogató van. És még azt mondják, az oldal főként kormányellenes.
De akár 100 komment is lehetne, de az is nagyon kevés.
1.
Lehet igazad némileg abban, hogy nem kizárt, sokan éppen az ilyen alacsony kulturájú emberek beszélgetésébe nem megy bele.
"Ha egy kormányellenes kérdést kiírnak legfeljebb 30 hozzászóló szidja csak."
Ahhoz képest, hogy erre az oldalra összesen 32 ember jár fel elképzelheted mi a helyzet a valós életben.
Az az egész GYK, nem a Politika kategória.
"A Google Analytics szűrése alapján a gyakorikerdesek.hu látogatóinak 2,4%-a jár ebben a kategóriában."
...És még ezt sem tudom, hogy jön ki, mert ha a kategória toplistát nézed, csak párszáz felhasználó aktív itt ténylegesen.
(Én is csak "unalmasabb időszakaimban" látogatom ezt a kategóriát, ez pl. tavaly kétszer pár hetet jelentett; és most is főleg csak olvasok, ritkán válaszolok.)
Gondolom, IP alapján számolnak; az valószínű, hogy a nagyon aktívak belépnek otthon és a munkahelyükön is, de még akkor is nagy a különbség a néhány száz és a kb. 9000 között. Még van fluktuáció is, sokan lelépnek, akik régen itt tolták egész nap; a decemberi kategória-toplistán kisebbségben vannak azok a nevek, amelyek május-június környékén is ott voltak, amikor utoljára "erre jártam".
És még egy: aktuálpolitikai kérdésekhez főleg ritkán írok, gondolom, sokakhoz hasonlóan.
A negatív kedvencem a "kire fogsz szavazni" naponta kb. ötször a választások előtti hónapokban; aztán alighogy megvannak az eredmények, már ugyanezt kérdezik a következő (azaz négy év múlva esedékes) választásokkal kapcsolatban... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!