Már a tüntetők szerint sem fog menni, Orbánék megbuktatása?
"Miközben a magyar gazdaság a 3%-os GDP növekedés és a 0% infláció mellett a munkahelyteremtéssel, + gyerekéheztetés megszüntetése : egyre nagyobb gazdasági sikereket ér el..."Blablablabla...
Amúgy ha eddig nem sikerült megbuktatni,ezután sem fog.NEKÜNK.
Kár, hogy az általad felsorolt jótéteményekből senki nem érez semmit.
Én például ma 1149 forintért vettem azt a Head & Shoulders sampont, amit 3-4 éve még 879 forintért kaptam meg.
Köszi szépen többek között a szappanadót és a 0%-os inflációt (haha!) is.
Hű ha tényleg ennyire virágzik a gazdaság, akkor nem is értem miért kell megadóztatni még a szaros samponokat meg művirágokat is.
De az tuti, hogy addig nem lesz kormánybuktatás, amig nem tudnak megegyezni, hogy ki legyen Fideszék után.
Már megint a századvéges fiúk... :)
Esti műszak? Remélem azért megfizetik.
Hát az a tüntető, aki azt gondolta, hogy a tüntetéssel majd lemond Orbán azzal nincs minden rendben, jó értelemben :)
Megtanulhattuk volna, hogy Magyarországon és egyben a balkáni országokban egészen más a politikai kultúra, mint Európa más térségében, pl. Észtországban a pénzügyminiszter tavaly lemondott posztjáról, mert egyik kirohanásában méltatlannak nevezte az orosz származású oktatás-kulturális minisztert. Két évvel ezelőtt a Lett miniszterelnök azért mondott le, mert egy bevásárlóközpont teteje beomlott a nagy hó súlya alatt, ez számomra is meglepő.
Magyarországon ilyen sosem volt és sosem lesz, lásd. 2006-os tüntetések, lásd 2002-es taxis tüntetés, lásd tavalyi tüntetést megmozgató nagy tömegeket, más országban miniszterelnökök mondanak le, de ha nem ők , akkor minisztereket váltanak le, azaz a mindenkori kormány változtatásokat tesz a kormányban.
Magyarországon más a politikaikultúra, nálunk az a "trendi" hogy aki hatalomra jut, próbálja mimnél jobban be betonozni magát és sajnos ez a jövőben sem lesz másképp itt, mivel a jövő politikusait a mostaniak vannak és lesznek hatással és amíg olyan politikusok lesznek képviselői és polgármesteri szélekben, akik olyan kijelentéssel élnek, hogy a közpénzek elköltését kimutató közadatoknak semmi köze a népnek, addig senki ne várjon változást, pláne, ha a nép csak azért képes felemelni a szavát, ha korlátozzák az internetjét és másért csak a vállát vonogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!