Hogyan értékeled Orbán Viktor országértékelő beszédét?
Semmi új. Ugyan ezt mondta tavaly is. A Facebookot nem ő írja...
A kérdésedre válaszolva, csak beszélt.
Nevetséges és hiteltelen!
Annyira a "higgadtnak" akar feltűnni hogy a " szélsőséget " megemlíthesse, hogy az már a semmitmondás sekélyes retorikájába fulladt. Néhány helyen az volt az érzésem, mint ha a Jobbik programjából kilopott tollakkal legyezne. Kerülve a szó egyezéseket, mégis kimondatlan a radikális kifejezés, csillanna a szavai hegyén.
Összefoglalva, ha nem a köd szürkélyébe veszve hanem tárgyilagosan és szókimondóan beszélne! És mint olyan, a szavak mögötti tett is pulzusként tapintható lenne, szavazhatna a Jobbikra is akár!
Hmm érdekes, valaki fideszes szimpatizáns is írhatna esetleg pozitívumot, kíváncsi vagyok az ő véleményükre.
Vagy ha éppen ti is fidesz szavazók vagytok akkor az már probléma.
Ennyire nem volt pozitívum? (sokat én se véltem felfedezni)
Hmm érdekes, valaki fideszes szimpatizáns is írhatna esetleg pozitívumot, kíváncsi vagyok az ő véleményükre.
Vagy ha éppen ti is fidesz szavazók vagytok akkor az már probléma.
Ennyire nem volt pozitívum? (sokat én se véltem felfedezni)
Milyen pozitívumra vagy kíváncsi, java rész ami értékelhető volt, az a Jobbik programjában szereplő részlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!