Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan értékeled Orbán Viktor...

Hogyan értékeled Orbán Viktor országértékelő beszédét?

Figyelt kérdés
Mondott is valamit vagy csak beszélt?
2010. febr. 5. 15:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%

Semmi új. Ugyan ezt mondta tavaly is. A Facebookot nem ő írja...

A kérdésedre válaszolva, csak beszélt.

2010. febr. 5. 16:02
 2/13 anonim ***** válasza:
42%
Megint keresztények, megint polgárok. Megvan a többsége ahhoz, hogy ne kelljen játszania a szegénylegényt. Jöhet megint a koronaúsztatás, kisüt a nap, szép lesz, jó lesz minden, csak szavazzatok ránk.
2010. febr. 5. 16:03
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
Semmi konkrétumot nem mondott,nagyon gyenge volt.Jól nézünk ki ha ez a ember lesz az ország miniszterelnöke.
2010. febr. 5. 16:05
 4/13 anonim ***** válasza:
57%
üres szavak...
2010. febr. 5. 16:23
 5/13 anonim ***** válasza:
Fent van az interneten vagy hol? Ha még nem, és később lesz fent valaki belinkelhetné.
2010. febr. 5. 16:27
 6/13 anonim ***** válasza:
48%

Nevetséges és hiteltelen!

Annyira a "higgadtnak" akar feltűnni hogy a " szélsőséget " megemlíthesse, hogy az már a semmitmondás sekélyes retorikájába fulladt. Néhány helyen az volt az érzésem, mint ha a Jobbik programjából kilopott tollakkal legyezne. Kerülve a szó egyezéseket, mégis kimondatlan a radikális kifejezés, csillanna a szavai hegyén.

Összefoglalva, ha nem a köd szürkélyébe veszve hanem tárgyilagosan és szókimondóan beszélne! És mint olyan, a szavak mögötti tett is pulzusként tapintható lenne, szavazhatna a Jobbikra is akár!

2010. febr. 5. 16:36
 7/13 A kérdező kommentje:

Hmm érdekes, valaki fideszes szimpatizáns is írhatna esetleg pozitívumot, kíváncsi vagyok az ő véleményükre.

Vagy ha éppen ti is fidesz szavazók vagytok akkor az már probléma.

Ennyire nem volt pozitívum? (sokat én se véltem felfedezni)

2010. febr. 5. 16:39
 8/13 anonim ***** válasza:
58%

Hmm érdekes, valaki fideszes szimpatizáns is írhatna esetleg pozitívumot, kíváncsi vagyok az ő véleményükre.

Vagy ha éppen ti is fidesz szavazók vagytok akkor az már probléma.

Ennyire nem volt pozitívum? (sokat én se véltem felfedezni)

Milyen pozitívumra vagy kíváncsi, java rész ami értékelhető volt, az a Jobbik programjában szereplő részlet!

[link]

2010. febr. 5. 16:45
 9/13 anonim ***** válasza:
10%
csak duma, semmi konkrétum...
2010. febr. 5. 16:47
 10/13 anonim ***** válasza:
64%
Jó volt, kezdi átvenni Gyurcsány stílusát - nesze semmi fogd meg jól - csak még nem meri felvállalni, sem kiszivárogtatni, hogy hazudik. Egyre jobban látszik a hatalomra kerülés akarata. A tapsokból ítélve megcélozta Ceausescu Nicolae személyiségét és nyilván mindent értem akar tenni! Meg a hit.
2010. febr. 5. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!