Mi a legnagyobb probléma ma Magyarországon, szerinted?
"Szerintem a legnagyobb probléma az, hogy mindig másban keressük a hibát, a sajátunkat, sajátjainkat meg nem vesszük észre."
Szerintem is ez :)
Ragaszkodnak az emberek olyan hülyeségekhez, amik már a XX. században megbuktak, a helyett, hogy előre tekintenének.
Láttatok már sikeres országot, ahol bukott eszméket, diktátorokat éltetnek?
Az a véleményem hogy itt szinte csak hibák vannak.Oktatás?Ugyan kérem szánalmas.A mai tanárok 70%-a FIDESZ-es.Egészségügy?Korrupt elavult (de stadion az kell).
Ami pedig a kormányt illeti,egy kampányígéretet tartottak be ,,rosszabbul élünk mint 4 éve".
14-es
Teljesen igazad van, még annyit hozzátennék hogy kik miatt van ez. És azok nem mások mint azok akik a szocializmusban nőttek föl. Tehát az a nagyon öreg korosztály. Még pedig azért mert otthon ülnek, nézik a TV-t, nézik a FIDESZ propagandát (Magyarország jobban teljesít+rezsicsökkentés) és az öregek sajnos ezt be is veszik. Ezért van az MSZP-nek és FIDESZ-nek szavazótábora.
Ha nem hiszed, tessék csak felmenni a FIDESZ facebook oldalára,és elolvasgatni a kommenteket.
Néha hányingerem van tőlük
Olyanokat írnak, csak mondok egy példát, ,,Orbán kihúzta az országot a csődből..." stb...
Ilyen fajta kommentek vannak ott az fb. oldalon.
Én azokkal értek egyet, akik előttem már több válaszban is azt hangsúlyozták, mennyire hiányzik az önkritika, mennyire inkább másokban keressük meg a hibát. Persze ez mindig így volt, lehet, hogy nem is magyar sajátosság. Deazomban jelenleg olyan kormány uralg, amelyik pontosan ezt a hülye felfogást erősíti demagóg propagandájával. Amióta hatalmon vannak mindig újabb ellenségekre mutattak rá, akik tönkre akarják tenni ezt a szép országot. Hátiszen különben hogy a fenébe van az, hogy nem jutunk egyről a kettőre, mikor olyan tehetségessek vagyunk, aza sok Nóbel díjas, meg olimpikon..., ja persze, ha a zellenségeink szemétkednek, akkó persze, azta rohatt magánnyugdijpénztáros meg idegen bankos, meg karvalytőkés, meg eurokratás, meg nemzetközi (zsidó ?, hát kicsitazér) pénzhatalomos hétszencségit nekik!j Még szerencse, hogy itt van nekünk a legfőbb szabadságharcos!
Szóval kb. ez a baj.
"A korrupt, semerre sem haladó, csak saját zsebét tömő politikai elit."
Pontosan. Ami ezen kívül van ( minden versenyképességünket elvesztjük, romlik a közszolgáltatások színvonala, zuhan az életszínvonal, fogynak az értékteremtő munkahelyek, társadalmi gyûlölködés, szegénység növekedése, stb stb. ), az mind ennek a következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!