Létezik Magyarországon olyan jobboldali párt, ami nem radikális, de nem is a Fidesz?
...de nem szélsőséges semmilyen téren és nem akar kilépni az Unióból se?
Ez valami olyasmi lehet mint a kóser szalonna....
Az Unió eleve nemzet-, család- és vallásellenes.
Ez ellen csak radikálisan lehet fellépni, különben sok értelme nincs.
Bár az igazat megvallva szerintem az Unióból kilépni szinte lehetetlen, de belűről megváltoztatni olyan módon, hogy tiszteletbe tartsa a nemzetállamok érdekeit talán nem annyira reménytelen, mivel gyakorlatilag MINDENKI azt szeretné, csak az a szűk pénzügyi mafia nem aki most magához ragadta a kormányzást.
Jobboldali pártot elég nehéz lesz találnod. Amelyiknek jobboldali a társadalompolitikája, annak baloldali a gazdaságpolitikája. Amelyiknek pedig a gazdaságpolitikája jobboldali, annak a társadalompolitikája baloldali.
Retorikában pedig mindegyik balos ígéretekkel kecsegtet.
Nincs.
Ahogy írta az első válaszoló, az igazi jobboldaliság összeegyezhetetlen a multikulturalizmussal és az internacionalizmussal.
Nyugat-Európában persze vannak ilyen "jobbközép" pártok, amik multkulti pártiak pl:Angela Merkel.
De, ők inkább liberálisak és nem jobboldaliak.
/Az Unió eleve nemzet-, család- és vallásellenes.
Ez ellen csak radikálisan lehet fellépni, különben sok értelme nincs. /
Na ez a kijelentés egy óriási giga megagagyi kijelentés volt.Továbbá látom nem zavar az sem,hogy a Jobbik szavazótáborának legalább 50 százaléka full ateista és konkrétan csak a ro ma kérdés miatt szavaz rájuk.
Ugyan mitől lenne már a Jobbik keresztény párt,ha szavazó táborának egy része kiabáló üvöltöző lázongó?
Egyébként én elhiszem azt,hogy a felső vezetése teljesen az,illetve,hogy hisz a keresztényi eszmékben,de sajnos ez a választói jó részéről nem mondható el.Még jó indulattal sem.Ismerek Jobbikos szavazókat többet is és hát van köztük jó pár ateista.
Továbbá az is elgondolkoztató,hogy annak idején még évekkel ezelőtt volt egy statisztikai felmérés,ahol az derült ki,hogy az 5 százalékos SZDSZ szavazótáborában jóval több vallásos ember volt,mint a Jobbikban.
Amúgy kérdésre a válasz igen van,csak nem túl erős párt.MOMA.Elvileg ők mérsékelt konzervatívoknak mondják magukat.
A fidesz pedig csak szóban jobb oldali.
Igazából semmilyen oldali,mert hinta politikát csinálnak már évek óta.Ahol van lóvé,oda dörgölőznek.
A KDNPvel pedig nem érdemes foglalkozni,mert fid. nélkül kb maximum 2% -ot ha elérne talán...
Beírtam a MOMA pártot a keresőbe. Első találat: Bokros Lajos ...
Jó vicc volt srácok, majdnem bedőltem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!