Szerintetek nem felháborító, hogy (csak) a hús ÁFÁját csökkentik?
Felre ne ertsetek, nem azt mondom, hogy jajj de rossz, hogy kevesebb áfát kell fizetni. Epp ellenkezoleg, mar igy is minden termeket igazsagtalanul magas az afa merteke. Minden termek afajat kellene.
Viszont azt hihetetlen szemtelensegnek erzem, hogy pusztan azert, mert egy adot iparagnak a lobbistai tobb penzzel kentek meg azt akit meg kellett, nekik nem kell elviselniuk a brutalis nepnyuzo adokat, mig mas iparagaknak igen. Ezt rendkivul tisztessegtelennek gondolom.
"Ha nem eszel húst egyáltalán akkor miért foglalkozol a témával?"
Szerintem leirtam:
szemtelensegnek erzem, hogy pusztan azert, mert egy adot iparagnak a lobbistai tobb penzzel kentek meg azt akit meg kellett, nekik nem kell elviselniuk a brutalis nepnyuzo adokat, mig mas iparagaknak igen. Ezt rendkivul tisztessegtelennek gondolom.
Nehogy mar azt mondd, hogy ne foglalkozzak ezzel, mert nem eszem hust? Attol meg engem is erint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!