Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány ellen tüntetőknek...

A kormány ellen tüntetőknek miből telik márkás ruhákra, méregdrága okostelefonokra, ezer ft-os hamburgerre stb?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy addig, amíg ilyen emberek járkálnak ki a "tüntetésekre", nem hogy kormányváltás nem lesz, hanem Orbánék jókat röhögnek az egészen... Miért nem a mélyszegények mennek tüntetni, akik pedig nem azok, miért elégedetlenek a kormánnyal?

2015. jan. 4. 14:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
A sok hasonló kérdést feltevő talán elkapcsolhatna néha a Hirtv-ről. Igazi szellemi felüdülés lenne. Mégis mi a fenéből gondoljátok, hogy méregdrága ruháik és telefonjaik vannak? Túrkálóban is lehet már kiváló állapotú, márkás ruhát venni. Múltkor 600 Ft-ért vettem Puma nadrágot, ami újnak nézett ki. Telefon pedig előfizetéssel nem többszázezer, de részletre is lehet venni. Bár ahhoz önálló gondolkodásra képes agy is kéne, hogy az ember bele tudjon ilyenekbe gondolni. Amire igen káros hatással vannak a manipulált, hazudós, szókiforgatós közmocsok tv-k. Ezer Ft-ért pedig még étteremben sem ettem hamburget, 650 a max ár, de az is ha full extrás. A végén kiderül, hogy múltkor magánrepülővel mentem tüntetni a bátyámmal, ahol Gyurcsány várt a megbeszélt 50 ezer Ft-tal.
2015. jan. 4. 17:46
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja és! Az én okostelefonom 24 ezer Ft volt, azt is részletre vettük hűségnyilatkozattal. Nem vagyok drogos csőcselék, sőt az italt, cigit is megvetem.
2015. jan. 4. 17:49
 13/26 anonim válasza:

"ezer ft-os hamburger" - ez miért szerepel a címben?

Az mióta luxuscikk? :DD

2015. jan. 5. 20:04
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem élek Magyarországon, de szerintem ez a tüntetés teljesen értelmetlen. Nemrég voltak a választások, 2/3-ot kapott a Fidesz, nem igaz? Akkor miért nem szavaztak másra? Tudtommal sokan azt mondták, hogy mindegy, hogy ki, csak ne a Fidesz, szóval nem argumentum, hogy nem nagyon van alternatíva. Szerintem ez az egész egy nagy hűhó a semmiért és hiszem azt, hogy azok az emberek, akik kimentek tüntetni, még nem voltak igazán éhesek az életükben és fogalmuk sincs, hogy mi az az igazi diktatúra.
2015. jan. 6. 19:33
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

"hiszem azt, hogy azok az emberek, akik kimentek tüntetni, még nem voltak igazán éhesek az életükben és fogalmuk sincs, hogy mi az az igazi diktatúra."

Iszonyat buta vagy. De tényleg.

2015. jan. 6. 19:56
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
15: És ezt egy teljesen logikus és következetes hozzászólásból vetted ki? Gratulálok! Próbálom megérteni a tüntetéseket, a netadó és a többletadó dolgot sikerül is, de a többi? Világosíts fel, ha szerinted buta vagyok.
2015. jan. 7. 12:48
 17/26 anonim ***** válasza:
17: Nem kell megvárni az éhezést és tisztában vagyok azzal, hogy az átlagfizetés katasztrófa Magyarországon, de egy ilyen kis országban, ahol mindent szétb*sztak előzőleg az évek során, nem lehet olyan életszínvonalat biztosítani, mint pl. Norvégiában, vagy Ausztriában. Mit tud Magyarország felmutatni? Nincs olaj, egyedül a termőföld minősége jó. Nem beszélve arról, hogy úgy gondolom, hogy minden ország kb. olyan helyzetben van, mint amilyen a munkamorálja. Volt alkalmam látni vezetőként, hogy bizony az egyszerű gyári munkás nagyon nem szereti a munkát, tisztelet a kivételnek. 135 ezres havi fizetéssel, cég által biztosított lakással... Az összes gazdagabb mai ország évek során építette fel az életszínvonalát és nem egyik napról a másikra. Akármilyen hihetetlenül is hangzik, egy párt sem fog 4 év alatt csodát tenni és osztrák, német, holland életszínvonalat biztosítani. Nem beszélve arról, hogy azokban a nyugati országokban kommunizmus sem volt. Nem mondom, hogy a Fidesz maga a tökély, de nem ártana elgondolkodni bizonyos dolgokon.
2015. jan. 7. 15:01
 18/26 anonim ***** válasza:

"Iszonyat buta vagy. De tényleg."

Bezzeg aki hisz a Fidesz diktatúrában... Micsoda tisztánlátó...

tegnap vettem a ZARA-ban 11k-ért kabátot,kínaiban nem kapsz ennyiért semmit

vásárolni kell tudni, és stílust nem lehet vásárolni

Nem tűntetek a kormány ellen. Szerintem hülyeség valami ELLEN, mint valami MELLETT állást foglalni. Majd ha kitalálnak valamit ezek a derék kormányellenesek, hogy miből kívánják finanszírozni ezt a borzalmas szociális hálót (amibe az EMBEREK dolgoznak, és nem a kormány tagjai), akkor majd eldöntöm, hogy nekem melyik verzió a szimpatikusabb.

2015. jan. 9. 13:53
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Mert most a dolgozó polgári réteg elégedetlen. Mi vagyunk azok, akik még tartjuk magunkat az elszegényedés ellen.

De már nem sokáig bírjuk.

Ezért tüntetünk.

2015. jan. 9. 14:03
 20/26 anonim ***** válasza:

Mert? Mi az az elszegényedés?

Kb így hangzott amit mondtál : Nekem még épp semmi bajom, de amúgy rühellem a fideszt szóval tüntetek ellene.

2015. jan. 9. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!