Az MTV már teljesen jobb (ik) os tévé lett?
20:39
"fidesz és az mszp koalíciót köt ez nyilvánvaló... ez lesz a Magyar történelem legnagyobb árulása a Magyar néppel szemben félnek hogy borul a szennyes... hát borítsuk ki én ezért szavazok a Jobbikra"
És ha mégsem köt a Fidesz és az Mszp koalíciót? Akkor tévedtél? És megbánnád, hogy rossz helyre szavaztál?
És ha az Mszp és a Jobbik köt pártszövetséget a Fidesz ellen, ahhoz vajon mit szólnál? A Jobbikra szavaznál? Akkor megbánnád, hogy rossz helyre szavaztál?
Csak elgondolkoztam a variációkon.... :))
Sztem fölösleges ezen filózni, mer úgyse fog kiderülni soha. Ha az MSZP nyíltan összeállna a Jobbikkal, mind2 elvesztené a tekintélyét, de ha a Fidesszel állna össze, akkor is. Titokban viszont annál könnyebben megy ez, korrupt kis országunkban. És valjuk be mind2 jobboldali pártban vannak tisztelettudó emberek meg kevésbé tisztelettudóak. Mint ahogy az MDFről is régen azt hittük jobbos aztán hogy lepaktált a baloldallal.
A Fidesz viszont egy nagy párt amely szerintem jobban félti a meglévő szavazótáborát, és nyilván nehezebben megy majd bele ilyen korrupt ügyekbe, ha elég nagy párt lesz. Lesznek persze emberek akik majd sumákolnak, az tuti, de mindegyik pártban, az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!