Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az MTV már teljesen jobb (ik)...

Az MTV már teljesen jobb (ik) os tévé lett?

Figyelt kérdés
Hétfőn elhűlve néztem, hogy három egymásutáni program, a Híradó, a Kékfények, és az Este foglalkozott a Bkv ügyeivel, és kizárólag az Mszp felelősségével, pedig pl. ott volt Vitézy Dávid felügyelőbizottsági tag is a Fideszből. Ha ő is benne volt a buliban akkor az a baj, ha nem akkor pedig a munkáját hanyagul látja el.
2010. febr. 4. 22:59
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

20:39

"fidesz és az mszp koalíciót köt ez nyilvánvaló... ez lesz a Magyar történelem legnagyobb árulása a Magyar néppel szemben félnek hogy borul a szennyes... hát borítsuk ki én ezért szavazok a Jobbikra"

És ha mégsem köt a Fidesz és az Mszp koalíciót? Akkor tévedtél? És megbánnád, hogy rossz helyre szavaztál?

És ha az Mszp és a Jobbik köt pártszövetséget a Fidesz ellen, ahhoz vajon mit szólnál? A Jobbikra szavaznál? Akkor megbánnád, hogy rossz helyre szavaztál?

Csak elgondolkoztam a variációkon.... :))

2010. febr. 28. 08:52
 32/37 anonim ***** válasza:
Sajnos ez már valószínűbb!Aztán jön a csavar!Nem akart az Mszp-re szavazni,mégis megtette.Aztán jön megint szép semmitérő négy évecske.Mi fog változni pozitív irányba?Megint rá kell ébredni,neki is hazudtak.De nem baj,úgy is mindenki hülye.Aztán eggyé válik az ország!Hülyék birodalma.Hát én már bármit el tudok képzelni a hatalom iránti lehetőség megszerzéséért,de a Fidesz és Mszp összeálljon,azt nem.
2010. febr. 28. 09:21
 33/37 anonim ***** válasza:
24%
Ugyanakkora esély van rá h a Jobbik összeáll az MSZPvel, mint h a Fidesz. Lévén h a Jobbikot az MSZP pénzeli, Baló felesége Morvai Krisztina, stb. Ezenkívül rengeteg kiábrándult mszps tata megy át jobbikba... érthető h ezeket a könnyen befolyásolható szavazókat meg akarja tartani vlaamilyen módon az mszp.
2010. febr. 28. 12:17
 34/37 anonim ***** válasza:
41%
Előttem író!:)Leírtad a frankót!De ha az Mszp pénzeli a Jobbikot,akkor már két párt szól a Fidesz ellen.Ergó,nem fog összeállni a Fidesszel egyik sem.
2010. febr. 28. 12:21
 35/37 anonim ***** válasza:
Hát nem jobb ez, mint bármely másik tévésorozat?
2010. febr. 28. 12:52
 36/37 anonim ***** válasza:
Nem , nem jobb. Az mszp-seket nem a jobbiknál kell keresni, hanem a fidesznél.(pl kövér, és kiszes társasága)
2010. febr. 28. 16:58
 37/37 anonim ***** válasza:

Sztem fölösleges ezen filózni, mer úgyse fog kiderülni soha. Ha az MSZP nyíltan összeállna a Jobbikkal, mind2 elvesztené a tekintélyét, de ha a Fidesszel állna össze, akkor is. Titokban viszont annál könnyebben megy ez, korrupt kis országunkban. És valjuk be mind2 jobboldali pártban vannak tisztelettudó emberek meg kevésbé tisztelettudóak. Mint ahogy az MDFről is régen azt hittük jobbos aztán hogy lepaktált a baloldallal.

A Fidesz viszont egy nagy párt amely szerintem jobban félti a meglévő szavazótáborát, és nyilván nehezebben megy majd bele ilyen korrupt ügyekbe, ha elég nagy párt lesz. Lesznek persze emberek akik majd sumákolnak, az tuti, de mindegyik pártban, az is biztos.

2010. febr. 28. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!