Az MTV már teljesen jobb (ik) os tévé lett?
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:39
AZTA!!!!
NEM A ZENE CSATORNA EZ!!!
MAGYAR TELEVÍZIÓ, MTV!!!
ÚRISTEN!!!!!!!!
Tehát ha az MSZPt felelősségre vonják,és a vele közreműködő FIDESZt nem,a JOBBIKról meg egy szó se esik akkor az a TV JOBBIKos!
Gratulálok!!!
A FIDESZ nem jobboldali párt,azt játsszák,amit a közönség igényel!
fidesz és az mszp koalíciót köt ez nyilvánvaló... ez lesz a Magyar történelem legnagyobb árulása a Magyar néppel szemben
félnek hogy borul a szennyes... hát borítsuk ki
én ezért szavazok a Jobbikra
A FIDESZ és az MSZP nyilvánvalóan koalíciót köt...
Valóban szellőztettél már a médiában. Nem tudom mennyire nyilvánvaló ebből, de nem zörög a haraszt...
Na most, ha a libatolvaj, és a gonosz törpe érdekházasságot köt (összekurvul)a Vonáéktól való félelmében, egyrészt mindkettő arcul köpi a választóit, világossá teszi, bevallja, hogy a hatalom a fontos, nem a szolgálat, megint rajtunk röhög a világ, stb. stb.
Eddig nem akartam szavazni menni, de ezekután:
Szebb Jövőt!!
Te nem vagy 100%!Apám,Te nagyon ostoba vagy...
Ez nem vicc oldal!Miért félne bárki a Jobbiktól?
Úgy sem érnének rá foglalkozni a dolgokkal,mert mennek visszaállítani nagy m.országot,ölni a cigányokat,zsidókat,aztán ez miatt(mert nagyon sok munka) semmit nem csinálnának,mert eltelt megint négy év és sosem választják meg:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!