Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha elzavarják a FIDESZ-t, ki...

Ha elzavarják a FIDESZ-t, ki fog jönni helyette?

Figyelt kérdés
Szerintem az esélyes: Jobbik

2015. jan. 2. 20:00
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
83%
Nézd, akkor gondold ezt. Itt vannak olyanok, akik úgy hazudnak, hogy mindenféle realitást kihagynak belőle. Ráadásul ti bennetek akkora a gyűlölet a Fidesz irányába, hogy nem tudtok már racionálisan gondolkodni. Odaírtam azt is, hogy a Fidesz ugyanott folytatta, ahol az MSZP 2010-ben abbahagyta. Direkt odaírtam. Attól még, hogy a Fidesz lop, semlegesíti az MSZP országpusztítását? Nem.
2015. jan. 3. 18:07
 32/45 anonim ***** válasza:
12%

A mérték nem mindegy.

És a baloldal nem mutyizott.

A fidesz azt az időt akarja visszahozni,mikor a királyok,munka és tehetség nélkül élősködhetnek egy rabszolgaalapú társadalmon.

Mindenféle mutyi bevezetésével ez megkezdődött.

2015. jan. 3. 18:15
 33/45 anonim ***** válasza:

Egykulcsos adó bevezetése.

Gazdagok,szegények közötti különbségek növelése.

Magas keresetűek családi adókedvezménye.

(Családi adóbűnözés).

2015. jan. 3. 18:18
 34/45 anonim ***** válasza:
92%

"És a baloldal nem mutyizott."

Na köszönöm szépen, itt befejeztem veled a beszélgetést. Tehát ha valaki ennyire egyagyú és ennyire elvakult, akkor nem tudok vele mit kezdeni. Persze kérdező, a baloldal nem mutyizott, azért veszítettek több, mint egymillió szavazót 2010-ben. Áhh, mindegy is.

2015. jan. 3. 18:20
 35/45 anonim ***** válasza:
42%

A mostani kormány célja,mindent államosítani,jól menő vállalkozása kicsinálása,elmutyizása a haveroknak.

Tehetség és munka nélküli luxus élet.A biztosra akarnak menni.

2015. jan. 3. 18:29
 36/45 anonim ***** válasza:
0%
28...Látom, nehezen tudod elviselni, amit írtam. Sokan észrevették a jobbik álmagyarizmusát,,, együtt nyomulnak a hazaáruló fidesszel...Tudom, hogy nem bírod elviselni és feldolgozni, ha kiábrándulnak a pártból, de nálam megtörtént....
2015. jan. 3. 18:39
 37/45 A kérdező kommentje:
Én őszintén már várom a Jobbikot. Jól jönne már valami új ebbe az országba, ráadásul ahol jobbikos képviselő van ott eléggé megváltozott az élet (persze jó irányba). Van munka, csökkent a bűnözés, jobb a közbiztonság. Akkor elképzeltem milyen jó lenne ha a Jobbik lenne a kormánypárt.
2015. jan. 3. 18:41
 38/45 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó, hogy nehezen tudom, de te ultraszánalmas vagy azzal, hogy itt előadod magad "kőjobbikosnak", aztán meg LMP. Hagyjuk már. Értelmes ember ezt úgysem hiszi el, kedves 37%-os.
2015. jan. 3. 18:42
 39/45 anonim ***** válasza:
0%

Két utolsó, ti nagyon ostobák vagytok. Szerintem pont ti vagytok a szánalmasak, akik nem tudják elfogadni mások véleményét...Ezért nem is fog a jobbik sosem kormánypárt lenni, mert ha valaki nem ért veletek droidokkal egyett, akkor : szánalmas, li..si, zsi...dó és stb. jelzőket kap... Azt hiszed, hogy az ilyenek nem taszítják el a többi esetleges szavazót?!?! DEHOGYNEM....MIVEL A JOBBIKOT A SUHANC, ALKOHOLISTA, FOCIDRUKKER, BU..NKÓ IDI TÁKKAL AZONOSÍTJÁK!!!

És van személyes tapasztalatom jobbikos politikusok kapcsán! Csak annyit, hogy a nagy többség lenézi a kétkezi munkás embert! Bilibe lóg a kezetek ! LMP!!!!

2015. jan. 3. 18:49
 40/45 anonim ***** válasza:
0%
jav:egyet
2015. jan. 3. 18:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!