Ha elzavarják a FIDESZ-t, ki fog jönni helyette?
"Akik a fideszből ábrándultak ki nagyobb eséllyel fognak a baloldalra szavazni"
Hát öcsém, ezt úgy ahogy van, benézted. :D A Fidesz szavazók többsége soha nem szavazna a baloldalra, esetleg nem megy el, vagy leszavaz a Jobbikra. Ahol én lakom, rengeteg ilyen ember van, a baloldaltól Isten mentse Magyarországot, a Fidesz sz@r, a Jobbik maradt. Ahogy a programot is elolvassák, egyre inkább. Nem célszerű a saját vágyálmaidat belekeverni objektív tényekbe. ;) A Jobbik meg annyira szélsőjobboldali, mint amennyire az LMP nacionalista. Semennyire.
Persze, tagadják, de te érzed és tudod..Istenem..Lipótmező..
Ráadásul a fideszesek NEM fognak balra szavazni? Miért szavaznának? 2010-ben menekültek a baloldal elől, 2014-ben pedig 400 ezerrel kevesebben mentek el szavazni, közel annyian, mint amennyi szavazót a Fidesz veszített. Nem fog a baloldalra szavazni, nem megy el, vagy leszavaz a Jobbikra. Vitatkozhatsz ezen, attól ez még tény.
Miért ne szavaznának a bal oldalra,akik a fideszre szavaztak?
Nem csak olyan emberek szavaztak a fideszre,akik akkor is rájuk szavaznak,ha a fizetésük 100%-át oda kellene adni,ilyen agymosott birkamenetesek.
2002ben is sokan szavaztak a baloldalra,akik előtte a fideszre szavaztak,így le is váltották őket..
24... tévedésben vagy keményen :D
kőjobbikos voltam....de 2018-ban LMP-re szavazok..
ennyit az elméletedről....
és nem én vagyok az egyedüli......................
2010 óta egyre mélyülő szegénység van.
Nem kellene már az elmúlt 8 évvel takarózni.
A fidesz politikusai olyan luxuséletet élnek,ami nem a fizetésükhöz megfelelő.
Amikor a milliomos milliárdos színvonalon akar élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!