Amikor multikról van szó, akkor miért csak az Audit meg a Mercédeszt hozzák fel itt egyesek?
Dolgoztam 7 evet az Audiban. 8 eve jottem el, a fizetesem 450e forint volt. Ha marastam volna ma kb. 800e-1milla korul keresnek.
Te kihegyezed a dolgot a kepzetlen munkavallalokra. Hohy ok szarul keresnek, az nem a multik sara. Raadasul jobb dolguk van meg igy is egy multinal, mint masutt vagy az utcan kozmunkaskent.
"Hé Johny, én nem feltétlen üzletről, hanem RAKTÁRRÓL beszéltem."
A kérdésben nem szerepelt semmi konkrétum.
"Ja, és az, hogy leírsz egy kamu sztorit, hogy te hol dolgoztál, egy dolog. Úgyse hiszi el senki."
Nem szoktam hülyeséget és kamu dolgokat írni, ha nem hiszed, hogy dolgoztam fősuli mellett Tesco kasszásként és árufeltöltőként, az a te bajod :D
"Gyere, nézzünk be Bicskén a Spar raktárba. Kérdezd meg őket, hogy megélnek-e. :)"
Voltam már többször is (tudod, írtam, hogy ismerek Sparos raktári dolgozókat ). Kikre gondolsz? A targoncásokra? vagy az áruátvevőkre? Azok nem keresnek vészesen rosszul ( vagyis mihez képest, azért ne várjunk már el targoncásként 300 nettót ), a kommisiózók meg mindenhol a hulladékmunkát csinálják.
De ha ennyire nem jó adott munkakörben a bicskei Spár, akkor el lehet gurulni Herceghalomba is, csak max 20km. Ismerek olyat, aki ott dolgozik magasemelővel és az ő nettója is 100 fölött van.
Rengeteg ilyen ipari ceget ismerek az emlitetteken kivul, csak azokatte valoszinuleg nem ismered. Knorr-Bremse, BOSCH, Continental, stb...
Te valami multiellenes dolgot akarsz mindig kihozni, bar nem ertem a motivaciodat, mert lathatoan semmi tapasztalatod nincs veluk, csak elhittel egy politikai propagandat. Aztan amikor olyan emberekkel beszelsz akiknek napi kapcsolatuk van veluk akkor meg ertetlenkedsz es osszefuggestelen dolgokat irogatsz mint most is a kepzettsegrol.
Meg 1x: A kepzetlenek nem a multik miatt keresnek rosszul es ha nem lennenwk multik nekik sokkal rosszabb lenne. Mert kevesebbet keresnenek vagy nem lenne munkajuk.
# 25/25 Időpont ma 19:00
A kérdésben nem fogalmaztál meg te semmit. Senki nem felejti el a teszkópénztárosokat, csak az elmebajosok nem fogják fel, hogyha a teszkó helyi magyar kiscég lenne 1 darab bolttal, akkor is ugyanannyit keresne mint most. Így egyszerűen hülyeség gonosz multikat felhozni, és példálózni a teszkókkal. Ezért hozzák fel értelmesebb emberek a többi gonosz multit, mint az eddig felsoroltak, hogy annyira nem rossz dolog egy multicég, mint ahogy beállítják az egységsugarú kommentelők mindenfelé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!