Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Fideszt le sikerül...

Ha a Fideszt le sikerül váltani, akkor a következő párt vajon elfogja törölni ezeket a nevetséges pénzlehúzásra való adókat?

Figyelt kérdés

Szappanadó, Művirágadó, Útdíj, ilyen különadó, olyan különadó, ilyen 5. adóemelés, olyan 10. adóemelés, 27%-os áfa, stb.

Ha valakinek le is sikerül váltani ezt a bűnöző bandát, vajon meg fogják ezeket az adókat, adóemeléseket szüntetni? Vagy amit OV bevezetett, azt hagyják is úgy ahogy van, és nem fognak semmit se visszavonni, eltörölni?

Mit gondoltok?

2015. jan. 1. 21:54
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
37%
...bitang helyen ahol el sem tudod képzelni az általam elmondottakat!
2015. jan. 1. 22:58
 32/54 anonim ***** válasza:
0%

Szappanadó, Művirágadó, Útdíj, ilyen különadó, olyan különadó, ilyen 5. adóemelés, olyan 10. adóemelés, 27%-os áfa, stb

Szappanadó: szappan ára ma kb 63 FT-tól 500 Ft ig!

-alsó kategóriába a legnagyobb a választék- (tisztít)

Művirág: egyszer kell megvenni!

(.bocs.)

Útdíj: urizáló-Orbán ellenes belső ötletelés (net-adó sorsa lesz)

Különadó: megérdemlik! Vagy szerinted NEM?

27% ÁFA: extrém! De csak a 2 % miatt nem fog senki sem...

2015. jan. 1. 23:10
 33/54 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül.

A legtöbben, akik az ország élére kerülnek, szeretik a pénzt. Az pedig az adókból jön be.

2015. jan. 2. 09:06
 34/54 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint maradunk az 1000 adó országa, és semmiből sem kell majd kevesebbet fizetni, tökmindegy, ki kerül az ország élére?

Remek...

2015. jan. 2. 09:08
 35/54 anonim ***** válasza:

Nézd, annyit mondtam, hogy nem feltétlenül, de ez a legvalószínűbb. Eddig csak arra volt példa, hogy nem törölték el őket.

De attól még jöhet egy párt, ami az ország érdekeit képviseli és ők csökkenthetik az adók mértékét, de kicsi rá a valószínűség.

2015. jan. 2. 09:14
 36/54 anonim ***** válasza:
36%
Nem értem,ti hol laktok ? Orbán Viktor csak jót tett a mnagyar hazával vissza szorult a bűnözés jó lét van de amit ki kell fizetni aszt ki kell fizetni,igyis anyira jól élnek az emberek.amerre megyek az utcán mindenhol aszt látom,hogy érdemes volt onbánra szavazni. ÉLJEN A FIDESZ !
2015. jan. 2. 09:52
 37/54 anonim ***** válasza:
31%
Utolsó, én örülök, hogy boldog vagy, de áruld már el, te miből élsz, hogy olyan jól megy neked? (fogadom nyugdíjból, mert azt mindig emelik, a mi fizetésünket csak csökkentették két éve és 12 éve nem emelték). Attól függetlenül én is boldog vagyok, de nem azért mert bármi jót tett a fidesz, hanem azért, mert szeretem a zsíros kenyeret hagymával és megeszem az üres krumplit is.
2015. jan. 2. 11:20
 38/54 anonim ***** válasza:
Attól függ, ki váltja le. Ha a Jobbik, akkor lehet. Ha az MSZP, akkor csak újabbakat vezetnek be.
2015. jan. 2. 12:06
 39/54 anonim ***** válasza:
54%
5 gyerekes roma származású tanár vagyok és mégis meg tudok élni,nem vagyok nyugdilyas.
2015. jan. 2. 12:23
 40/54 A kérdező kommentje:

Utolsó, tudod kit etess.

"nyugdilyas"

2015. jan. 2. 12:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!