Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Fideszt le sikerül...

Ha a Fideszt le sikerül váltani, akkor a következő párt vajon elfogja törölni ezeket a nevetséges pénzlehúzásra való adókat?

Figyelt kérdés

Szappanadó, Művirágadó, Útdíj, ilyen különadó, olyan különadó, ilyen 5. adóemelés, olyan 10. adóemelés, 27%-os áfa, stb.

Ha valakinek le is sikerül váltani ezt a bűnöző bandát, vajon meg fogják ezeket az adókat, adóemeléseket szüntetni? Vagy amit OV bevezetett, azt hagyják is úgy ahogy van, és nem fognak semmit se visszavonni, eltörölni?

Mit gondoltok?

2015. jan. 1. 21:54
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
70%
20: Nem. Te vagy a buta, mert csak okoskodsz. Ha annyira tudod, akkor mondd el nekem, hogy hova menne az a rengeteg ember dolgozni.
2015. jan. 1. 22:28
 22/54 anonim ***** válasza:
20%

# 12/19 Időpont ma 22:10

""A multik jóval több bért adnak a dolgozóknak, mint a magyar munkáltatók. Sőt, a külföldit simán beperelheted, ha nem fizet... a magyart viszont nem, mert térdig gázol a korrupt NAV és politikai körökben.""

Abszurdum!

Ekkora csúsztatásért már perelnének!

A Multik a legótvarosabb gyalázatosabb pár hónapos-éves megalázó munkát "adnak" nekünk!

ISMEREK több dolgozót is!

-

Nem a CBA-s féle magyar urizáló majmokat akarom szaporítani, mert NEKEM EZ IS MULTI, hiába "frencsájz" rendszerű!

2015. jan. 1. 22:30
 23/54 anonim ***** válasza:
69%

22: Én konkrétan eddig több multinál és magyar cégnél is dolgoztam. A magyar cégnél munkaügyi bírósággal kellett fenyegetőznöm, hogy kifizessenek. A multi cégeknél ilyen problémám még nem volt. A munkakörülmények meg hadd ne mondjam, hogy hol érték el a nyugati színvonalat. Talán át kéne lépned a Dunát és nyugaton is próbálkozni állást találni, nem csak a Hankooknál mondjuk...

A CBA a megtestesült magyar munkáltató amúgy. A többi is hasonlóan faxa hely.

2015. jan. 1. 22:33
 24/54 anonim ***** válasza:
23: Jajj és valamit kifelejtettem. Egy dolgot jegyezzetek meg ó bölcs közgazdászok és politológusok! Ha a kormány és a szakszervezet (haha) nem engedné, akkor nem csinálna a multi veletek azt, amit akarna. Ha kimennek a multik, attól még a magyar munkáltatók ugyanúgy ki fognak veletek szúrni, csak mellé még itt maradna rengeteg munkanélküli is.
2015. jan. 1. 22:40
 25/54 anonim ***** válasza:

# 23/24 Időpont ma 22:33

Kisboltokra gondoltam,

(ne kelljen autópálya matrica egy bevásárláshoz)

ahol megbecsülik és családtagként bánnak a munkatárssal...

2015. jan. 1. 22:42
 26/54 A kérdező kommentje:

"ahol megbecsülik és családtagként bánnak a munkatárssal..."

:DD

Ez eddig a legjobb. Nem tudom, hol élsz, melyik században.

2015. jan. 1. 22:49
 27/54 anonim ***** válasza:
28%

De a multik megszűnése nem okozna munkanélküliséget, mert a vásárló tömegeket ki kell szolgálni!

ÉPP FORDÍTVA!

Ha nem hangárakban, gépesítve

-most már akár pénztáros nélküli fizetéssel-

történne a vásárlás, akkor sokkal több munkásra lenne szükség!

És ennek eredményeképpen én kifizetnék egy 5-6 ezres heti számla után 2-300 Ft pluszt, csak azért az +1 magyar munkahelyért!

És ez NEM MULTI-nak megy külföldre!

Tehát egy termékre adok kb 3 forintot! -belerokkanok-

Hát ÉRTED?!

2015. jan. 1. 22:53
 28/54 anonim ***** válasza:
25: Olyan szerintem csak vidéken létezik. Faluhelyen, ha úgy tetszik.
2015. jan. 1. 22:53
 29/54 anonim ***** válasza:

Nem fogják, mivel az állami kiadásokból egyik kormány sem hajlandó lefaragni, inkább növelni szeretik és most már a hiányt is 3% alatt kell tartani, nem lehet eladósítani az országot.

A Fidesznél is az adócsökkentés csak a kampányban szerepelt. Amit csökkentettek, azt beszedték máshol más adókkal. Ha bukik a Fidesz, akkor át fogják alakítani az adórendszert, de csak átcsoportosítás lesz, egyébként összességében ugyanakkora mértékű lesz továbbra is az adóztatás Magyarországon.

2015. jan. 1. 22:54
 30/54 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem én vagyok időzavarba, te élhetsz egy piszkosul
2015. jan. 1. 22:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!