Ha a Fideszt le sikerül váltani, akkor a következő párt vajon elfogja törölni ezeket a nevetséges pénzlehúzásra való adókat?
Szappanadó, Művirágadó, Útdíj, ilyen különadó, olyan különadó, ilyen 5. adóemelés, olyan 10. adóemelés, 27%-os áfa, stb.
Ha valakinek le is sikerül váltani ezt a bűnöző bandát, vajon meg fogják ezeket az adókat, adóemeléseket szüntetni? Vagy amit OV bevezetett, azt hagyják is úgy ahogy van, és nem fognak semmit se visszavonni, eltörölni?
Mit gondoltok?
# 12/19 Időpont ma 22:10
""A multik jóval több bért adnak a dolgozóknak, mint a magyar munkáltatók. Sőt, a külföldit simán beperelheted, ha nem fizet... a magyart viszont nem, mert térdig gázol a korrupt NAV és politikai körökben.""
Abszurdum!
Ekkora csúsztatásért már perelnének!
A Multik a legótvarosabb gyalázatosabb pár hónapos-éves megalázó munkát "adnak" nekünk!
ISMEREK több dolgozót is!
-
Nem a CBA-s féle magyar urizáló majmokat akarom szaporítani, mert NEKEM EZ IS MULTI, hiába "frencsájz" rendszerű!
22: Én konkrétan eddig több multinál és magyar cégnél is dolgoztam. A magyar cégnél munkaügyi bírósággal kellett fenyegetőznöm, hogy kifizessenek. A multi cégeknél ilyen problémám még nem volt. A munkakörülmények meg hadd ne mondjam, hogy hol érték el a nyugati színvonalat. Talán át kéne lépned a Dunát és nyugaton is próbálkozni állást találni, nem csak a Hankooknál mondjuk...
A CBA a megtestesült magyar munkáltató amúgy. A többi is hasonlóan faxa hely.
# 23/24 Időpont ma 22:33
Kisboltokra gondoltam,
(ne kelljen autópálya matrica egy bevásárláshoz)
ahol megbecsülik és családtagként bánnak a munkatárssal...
"ahol megbecsülik és családtagként bánnak a munkatárssal..."
:DD
Ez eddig a legjobb. Nem tudom, hol élsz, melyik században.
De a multik megszűnése nem okozna munkanélküliséget, mert a vásárló tömegeket ki kell szolgálni!
ÉPP FORDÍTVA!
Ha nem hangárakban, gépesítve
-most már akár pénztáros nélküli fizetéssel-
történne a vásárlás, akkor sokkal több munkásra lenne szükség!
És ennek eredményeképpen én kifizetnék egy 5-6 ezres heti számla után 2-300 Ft pluszt, csak azért az +1 magyar munkahelyért!
És ez NEM MULTI-nak megy külföldre!
Tehát egy termékre adok kb 3 forintot! -belerokkanok-
Hát ÉRTED?!
Nem fogják, mivel az állami kiadásokból egyik kormány sem hajlandó lefaragni, inkább növelni szeretik és most már a hiányt is 3% alatt kell tartani, nem lehet eladósítani az országot.
A Fidesznél is az adócsökkentés csak a kampányban szerepelt. Amit csökkentettek, azt beszedték máshol más adókkal. Ha bukik a Fidesz, akkor át fogják alakítani az adórendszert, de csak átcsoportosítás lesz, egyébként összességében ugyanakkora mértékű lesz továbbra is az adóztatás Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!