Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem az lenne Magyarország...

Nem az lenne Magyarország érdeke, hogy kimaradjon az USA és Oroszország geopolitikai csatározásából?

Figyelt kérdés

2015. jan. 1. 16:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Talán nem kellett volna az elvtársaknak szervezetten megpróbálni megkorrumpálni amerikai cégeket, talán nem kellett volna leszopni Putyint és aláírni az ország történelmének legnagyobb mutyiját, rendszeresen féldiktatúrákhoz dörgölőzni, és leminősíteni a nyilvánvaló világhatalmakat valami arrogáns zsebdiktátor módjára, és AKKOR kimaradnánk a következményekből. Addig tessék inkább a rezsimen számon kérni azt, hogy miért hágnak az inkompetencia csúcsára.
2015. jan. 1. 17:38
 22/31 anonim ***** válasza:

"Magyarország igen erősen utalt rá, hogy milyen erős a hűsége a NATO felé. Pl mikor az egész NATO támogatta Ukrajnát, Orbán arról beszélt, hogy mi is kivennénk a részünket a feldarabolásából, hogy csak egyet mondjak."

Na, ez engem is érdekelne, hogy Orbán hol mondott olyat, hogy részt kellene vennünk Ukrajna feldarabolásában.

(Zárójelben: szerintem az ukrán téma speciális eset, még mindig él a trianoni béke elleni ellenállás az emberek nagy részében.)

2015. jan. 1. 17:52
 23/31 A kérdező kommentje:
Most komolyan kitörölték az én hozzászólásomat, a Putyin leszopását pedig meghagyták? Az igen. :DD
2015. jan. 1. 17:56
 24/31 A kérdező kommentje:
Lényegében akkor a liberálisok pedig Obamát szopják le. Ha azt nem törlik, ez sem fogják, ha nincs kettős mérce. ;)
2015. jan. 1. 18:04
 25/31 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

"Orbán: Most kell bejelenteni az autonómiaigényt"

"A Kárpát-medencei magyarokat megilleti a kettős állampolgárság, megilletik a közösségi jogok, és megilleti az autonómia is."

Mikor az oroszok "autonómia"-követelései a Krím elszakadásával majd orosz annektálásával zárultak, és Kelet-ukrajnában még folytak a harcok.

Tudom, most jön a "nem úgy értette" rész, mert Orbán az olyan hiperszuperüberhazafi, hogy semmi rosszat nem érthetett ez alatt. De higgyétek el, a politikusok értik a célzást. Ukrajnában is, Oroszországban is, Amerikában is, Brüsszelben is. Tudják, hogy egy esetleges konfliktusban mennyire számíthatnak Orbánra.

2015. jan. 1. 18:06
 26/31 A kérdező kommentje:
De az autonómia nem egyenlő a feldarabolás részvételével.
2015. jan. 1. 18:07
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem fogom még egyszer részletezni amit egyszer már részleteztem.
2015. jan. 1. 18:09
 28/31 A kérdező kommentje:

Jó, csak hát az nem érv, hogy a "politikusok értik". Ennyi erővel ezt bármire rá lehet fogni.

[link]

[link]

Orbán mindig annak fényében ad ki nyilatkozatot, hogy kinek akar imponálni. Az autonómia a magyar radikális szavazóknak szól és az ottani magyaroknak akiknek szavazati joga van. Amúgy meg NATO-bérenc, és természetesen az ukrán területi egység a fontos. Mellesleg soha nem álltak ki a kárpátaljai magyarság mellett nemzetközi színtéren, ellenben parolázni az EU bürokratáival és aggódni egy esetleges Ukrajnát ért orosz agresszió miatt annál inkább.

2015. jan. 1. 18:14
 29/31 anonim ***** válasza:
Nézd meg a dátumokat. Mikor az Ukrajnai válság épp lecsengőben volt, és látszottak az eredmények, akkor nagyon elkötelezett volt Ukrajna mellett. A Krími válság lecsengése és a Kelet-Ukrajnai kezdete között, illetve az egész után. De amikor Ukrajna épp intsabil volt, és kétesélyes volt még a játszma, amikorról az általam linkelt beszélgetés származik, akkor nem volt olyan elkötelezett. Szerintem ebből mindenki megérti amit kell.
2015. jan. 1. 18:21
 30/31 anonim ***** válasza:

"Mikor az oroszok "autonómia"-követelései a Krím elszakadásával majd orosz annektálásával zárultak, és Kelet-ukrajnában még folytak a harcok.

Tudom, most jön a "nem úgy értette" rész, mert Orbán az olyan hiperszuperüberhazafi, hogy semmi rosszat nem érthetett ez alatt. De higgyétek el, a politikusok értik a célzást. Ukrajnában is, Oroszországban is, Amerikában is, Brüsszelben is. Tudják, hogy egy esetleges konfliktusban mennyire számíthatnak Orbánra."

Autonómiát mondott. Ha mindenkinek így kiforgatod a szavát, akkor veled ki szokott beszélgetni? :) Egyébként jogos is, felszínen kell tartani az autonómiáért folytatott harcot.

2015. jan. 1. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!