Az ilyesmire miért van szükség?
https://www.youtube.com/watch?v=zquT4EkwQW8
Tök mindegy, hogy valaki utál egy politikust vagy sem, de mindennek az alja, az egyik legprolibb cselekedet az, hogy megdobálják a tüntetők tojással. Ezzel mégis mit akartak elérni? Vagy ettől van/volt orgazmusuk?
Régen meg leölték őket.
Szerintem a tojásdobálás ahhoz képest elég light-os tett.
Egyáltalán nincs rá szükség. Egyetértek veled, kérdező: mindennek az alja. A dobáló személy(ek) "primitív b.nkó" voltát bizonyítja, semmi mást. Mert a véleményt KULTURÁLT formákban is ki lehet fejezni, normális ember ezt így teszi.
Teljesen mindegy, mi volt a szokás a közép- vagy az ókorban, bár akkor is a csőcselék "szórakozása" volt az ilyesmi (a hasonló állatias "szórakozásokkal" együtt); fejlődni kellene minden területen, és nem visszafelé.
"Mert a véleményt KULTURÁLT formákban is ki lehet fejezni, normális ember ezt így teszi."
Normális emberekkel valóban lehet kulturáltan vitatkozni.
Azonban nálunk a "majd megunja és hazamegy a sok nyomorék tüntető" és az "én lettem megválasztva, én vagyok itt az uralkodó, bazze!!!" hozzáállás a divat a politikusok részéről.
"Normális emberekkel valóban lehet kulturáltan vitatkozni."
Véleménynyilvánításról volt szó, nem vitáról.
"Azonban nálunk (...)"
Tudom. De ezen sajnos SEMMI nem fog változtatni. :(
"Ez csak a kezdet (...)"
1. Gondolom, nem ismerős: "Az erőszak erőszakot szül." Pedig nagy igazság.
2. Óóó, a franciák... Akik a naaagy francia forradalomban az uralkodó után egymást öldösték le... Nem gondolnám követendő példának.
<Próbálj az ilyen "értelmiségiekkel" mint a politikusaink, kulturált formában, értelmesen közölni valamit.>
Próbáltam, nem is egyszer: polgármester, alpolgármester, két önkormányzati képviselő. Az első kettő szimplán csak inkompetens volt, a második kettő simán indulhatna a "ki tud pofátlanabbul hazudni" verseny fődíjáért. Mégsem dobáltam meg őket semmivel, és pofozkodni sem kezdtem, pedig "megérdemelték volna".
<A "proli csőcselék" 90%-nak magasabb végzettsége van mint az ország irányítóinak.>
Kizárt. Nincs kedvem statisztikákat keresni, de az országos átlagnál biztosan nem (sokkal) rosszabb a politikusoké sem.
(Mondom ezt diplomával, és úgy, hogy ismerek diploma nélküli politikusokat is.)
"Annyiból jó, hogy legalább rájönnek, hogy ők sem érintethetetlenek."
Az egyik csoport tudja ezt magától is. A másik meg, amelyik nem, nem ebből fog rájönni. (Kb. semmiből, magánvélemény, de az alapon vastag arcbőrűeknek a politikában eltöltött idő alatt csak vastagszik...)
Nincs rá, de biztos így "fejezik ki" néhányan a nem tetszésüket.
De nekem az a gyanúm, hogy az fáj neked annyira inkább, hogy a demszkáj haverodat dobták meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!