Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha 2018 után is orbán marad,...

Ha 2018 után is orbán marad, mi lesz majd Magyarországgal?

Figyelt kérdés

Ukrajna vagy észak-korea szintjére süllyedünk...?

szerintem igen...

Amúgy remélem, ha egyszer ezeket leváltják, akkor ezek az emberek börtönbe kerülnek...

2014. dec. 29. 13:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
10-es: A baloldal idén többször megpróbált összefogni egymással, oszt látod, hogy mi lett ezeknek a vége, még egymással sem bírtak megegyezni!
2014. dec. 29. 14:17
 12/25 anonim ***** válasza:
79%

Innen el kell húzni a francba, én már rájöttem.

De komolyan, ha nem lenne MSZP és Fidesz, akkor mások lopnának, mert a magyarok erre vannak beprogramozva.

Hiába fogjuk rá Lézer Dzsonnyra az ominózus "akinek nincsen semmije, az annyit is ér", igazából a magyarok nagy többsége is így gondolkodik, legalábbis az én környezetemben rengeteg ilyen van.

Ilyen körülmények között teljesen természetes, hogy mindenki túr és kapar, ahogy csak tud és minél több pénz kell neki, mert ő azzal lehet valaki és csak minél több pénzzel tudja letaposni azt, akinek kevesebb pénze van nála.

Át is lehetne nevezni Kihaneménországgá ezt a helyet.

2014. dec. 29. 14:21
 13/25 anonim ***** válasza:
Ervin Schulz, ebben mondjuk nagy igazság volt. Bár tény, hogy a politikát különösen a bűnözők tartják kézben
2014. dec. 29. 14:26
 14/25 anonim ***** válasza:

# 10

Ahhoz a Fidesznek 25% alá kell zsugorodni, és akkor még ott van a Jobbik, akikkel nem hiszem, hogy bármelyik párt felvállalná az együttműködést. De abban sem vagyok biztos, hogy a Jobbiknak nem tetszik ez az irány, úgyhogy én nem zárnék ki egy Fidesz-Jobbik koalíciót sem, ha a Fidesznek nem lesz más lehetősége kormányon maradni.

De ha netán lenne is 2/3, még helyén marad a köztársasági elnök a vétójogával, a jegybankelnök, aki véletlen sem működne együtt a kormánnyal, és sorolhatnám a végtelenségig, hogy miképp lehetetlenítenének el bármilyen más kormányt.

2014. dec. 29. 14:31
 15/25 A kérdező kommentje:
én azt nem értem, h annak a 16 gazdag embernek (akik valójában irányítanak),,miért éri meg hazavágni az országot és ilyen hatalmas társadalmi különbségeket csinálni
2014. dec. 29. 14:33
 16/25 anonim ***** válasza:

"Tetszettek volna forradalma csinálni" és milyen igaz!

Ezt a mindenhová beékelődött mocskot egy hatalmas forrongás nélkül soha nem tudja az ország eltakarítani . Ha a bűnözők diktálják a törvényeket a sok birka meg lapít vagy menekül kifelé, akkor mégis milyen változás lenne? Magától nem változnak meg a dolgok, a 4 évenkénti megrendezett szavazóshow meg semmit nem ér.

2014. dec. 29. 14:47
 17/25 anonim ***** válasza:
60%

"én azt nem értem, h annak a 16 gazdag embernek (akik valójában irányítanak),,miért éri meg hazavágni az országot és ilyen hatalmas társadalmi különbségeket csinálni"

Pont ezt írtam le kicsit feljebb.

Ezek teljes mértékben anyagiakban gondolkodnak és akinek nincs elég pénze, az szerintük szánalmas ember. Akinek pedig minél több pénze van, az annál többet ér és annál több joga van eltaposni és uralkodni a szegények felett.

A lakosság pedig minél szegényebb és kiszolgáltatottabb, nekik annál több joguk van uralkodni rajtuk. Ezért kell minél több embert elszegényíteni, hogy több legyen a jobbágy és nyugodt lelkiismerettel tudjanak lopni, hiszen a jobbágyok szánalmas emberek, akik megérdemlik az elnyomást.

2014. dec. 29. 14:47
 18/25 anonim ***** válasza:
48%
Nem lenne itt semmi gond ha a tüntetők kipaterolnák az Orbán bandát a parlamentből, megválasztanánk egy szakértői kormányt, az alkotmányt és az összes törvényt amit Orbánék jogellenesen megváltoztattak Érvényteleníteni, mert ezeket egy csaló köztársasági elnök írta alá másrészt a változtatások is jogszabályokba ütköznek ezért kilehetne mondani a bíróságoknak hogy érvénytelenek ezek a törvények. Ezután helyre tenni az alkotmányt is meg a törvényeket is és elindítani Magyarországot a gazdaságfejlesztés és pénzügyi rendszer fejlesztésének útján, ezzel egyidőben rendbe tenni a külkapcsolatokat vissza szerezni az ország megbecsülését tekintélyét a világban, helyre állítani az Amerikával megromlott kapcsolatokat is, és nem a Putin fenekét nyalni.
2014. dec. 29. 15:49
 19/25 anonim ***** válasza:
34%
Orbán nagyon kiváló ! a legjobb 3 közt voltunk a gazdasági növekedésben 2014-ben. 2018-ra kiláballunk a válságból és elkezdődik a lassú gyarapodás a III.Orbánkormánnyal. Ámen !
2014. dec. 29. 15:53
 20/25 anonim ***** válasza:
77%
15:53. Ezt hallgatjuk négy éve és semmi sem történik csak egyre jobban belebonyolódik Orbán az elcseszett külpolitikájába és az unortodox gazdasági micsodába, ilyen mélyponton még nemvolt Magyarország az elmúlt ötven évben mint mióta ez a nímand kormányozza az Országot.
2014. dec. 29. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!