Mi lesz a Jobbikkal?
Úgy általában kérdezem...
Én nagyon beszorultnak látom...az mszp-fidesz pólus közé...
Nem hiszem, hogy kifog tudni törni...pláne ilyen médiaellenszélben.
És abban sem vagyok biztos, hogy az eddigi támogatottságát 1-200 000-nél többel tudja növelni..
Elég negatívan látom a jövőt.
"Ja igen, csak jó narkósból lehet jó hazafi"
Tekintve, hogy a jobbik szavazótábora fiatalokból áll, és a drogfogyasztás a 10-30 év közötti generációban vált általánossá, akkor kimondható, hogy a jobbik hazafiai kifejezetten drogosak.
"és lehetőleg ne magyar legyen, hanem bármilyen más etnikumú."
Magyar etnikum nincs. A talmács, a palóc, a székely, stb. Ezek magyar etnikumok. De a magyar az nemzet, az nem etnikum. Kb. mint a német vagy a kínai.
"A szoclib szemlélet és a hazafiság méginkább nem fér össze. Hirtelen nem is tudom, hogy ők milyen hazafias felfogást képviselnek. Segítene valaki? :)"
És Te jobbikos, Te milyet képviselsz?
Azért ez is tipikus, hogy aki nem szélsőjobb, az a ti szemetekben rögtön szoclib, ha nem éppen zsidó. Tudod úgy is lehet valaki egy nemzet tagja, hogy közben nem képzeli magáról, hogy mindenki más fölött áll, és a többi nép kutyaszarnak sem jó.
Voltak ebben az országban igazi hazafiak, pl. Széchenyi, Görgey és szinte biztos, hogy forognak a sírjukban, amikor a jobbikosok próbálják definiálni, hogy mit jelent magyarnak lenni.
"Tekintve, hogy a jobbik szavazótábora fiatalokból áll, és a drogfogyasztás a 10-30 év közötti generációban vált általánossá, akkor kimondható, hogy a jobbik hazafiai kifejezetten drogosak."
Nagyszerű megállapítás, főként annak fényében, hogy ezek szerint aki fiatal, az csak Jobbik szavazó lehet. Egyeseknek ilyen egy érv...ész megáll.
"Magyar etnikum nincs. A talmács, a palóc, a székely, stb. Ezek magyar etnikumok. De a magyar az nemzet, az nem etnikum. Kb. mint a német vagy a kínai."
Javíts ki ha tévednék, de maga az etnikum szó egy népességet jelöl, közös nyelvvel. Amiket te írtál az egy etnikai kisebbség, tehát egy nagyobb (jelen esetben magyar) etnikum kisebbik összetevője.
"És Te jobbikos, Te milyet képviselsz?"
Patrióta vagyok. Ahogy elnézem a válaszaidat, minden bizonnyal te a sovinizmusban hiszel.
"Azért ez is tipikus, hogy aki nem szélsőjobb, az a ti szemetekben rögtön szoclib, ha nem éppen zsidó. Tudod úgy is lehet valaki egy nemzet tagja, hogy közben nem képzeli magáról, hogy mindenki más fölött áll, és a többi nép kutyaszarnak sem jó.
Voltak ebben az országban igazi hazafiak, pl. Széchenyi, Görgey és szinte biztos, hogy forognak a sírjukban, amikor a jobbikosok próbálják definiálni, hogy mit jelent magyarnak lenni."
Aki a ti szemetekben Jobbikos, azt meg lehordjátok a nácitól kezdve a fasisztával bezárólag (az eltérésről halvány lila gőzötök sincs a két fogalom közt, ami elég szánalom) mindennek. Persze ez eszedbe sem jut? Egyébként idéznél tőlem, vagy valami hivatalos Jobbikos programból, ahol azt írják, hogy a magyar nép a világ közepe, csak ez és ez lehet magyar, minden más nép alsóbbrendű?
Csak a tisztázás miatt: etnikumon nemzetet is lehet érteni. Te kevered a dolgokat az etnikai kisebbség fogalmával.
Voltam nem is egy Jobbikos lakossági fórumon, ráadásnak nagyvárosban, de talán ha 2 bőrfejűt láttam ezeken, többségben voltak a családosak és az idős emberek. Nem azt mondom, hogy kopaszok nem jelennek meg, de a te állításodhoz képest iszonyat jelentéktelen volt a számuk.
Mesélhetnék neked arról, hogy más pártok támogatói milyen viselkedést és célokat támogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!