Mi lesz a Jobbikkal?
Úgy általában kérdezem...
Én nagyon beszorultnak látom...az mszp-fidesz pólus közé...
Nem hiszem, hogy kifog tudni törni...pláne ilyen médiaellenszélben.
És abban sem vagyok biztos, hogy az eddigi támogatottságát 1-200 000-nél többel tudja növelni..
Elég negatívan látom a jövőt.
Én akkor látnám igazán negatívan a jövőt, ha a Jobbik felkapaszkodna az első helyre.
Már a Fidesz is egy állat párt, de a Jobbik még rajtuk is túltesz.
Addig jó, amíg a Jobbik nem kormányképes. Mint ellenzéki erő szerintem szükséges - a mértékéről vitatkozhatunk, nem vezető ellenzéki pártnak kéne lennie - de kormányképtelen elviekben és hál' istennek a gyakorlatban is az maradt eddig, remélem az is marad.
De jelenleg mindegyik parlamenti párt inkompetens kormányképességi szempontokból. Persze, a fidesz jól keveri a kártyákat, de ettől még nem vezeti jól az országot, max. a saját ügyeit menedzseli/te jól. - most törni látszik, nem tom' mi lesz ebből...
"az mszp-fidesz pólus közé"
A szinte már nem is létező MSZP-t milyen alapon nevezed pólusnak? A történelmükkel nem fognak választást nyerni, a jelenben pedig már alamizsnát se...
"minden bal és lmp együtt ugye 1,6 millió szavazatot kapott, többet, mint a jobbik"
Ha minden balt egybe számolsz, akkor nem kéne minden jobb oldalit is egybe számolni? Látod, ezért van annak az I betűs országnak olyan rossz híre, mert mindig csaltok...
(Iránra gondoltam, ti rasszista állatok... :D)
7, a tények makacs dolgok ugye? :D
Nehezen bírjátok elviselni ha egyszer nincs igazatok?!?! A fidesz SOHA nem volt jobboldali párt, sem a gazdaságpolitikája, és úgy általában sem... ahogy a jobbik sem.... Akkor úgy fogalmazok, hogy a jobbikon kívül álló ellenzék 3,6 millió fős...és a fideszenen kívüliek vannak 1,6 millióan,,,de ez akkoris több, mint a jobbik 1 millió szavazata, vagy nem megy a számtan?! :D A mai magyar politikában a MOMA az egyetlen jobboldali párt...valódi jobboldali programmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!