Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz a Jobbikkal?

Mi lesz a Jobbikkal?

Figyelt kérdés

Úgy általában kérdezem...

Én nagyon beszorultnak látom...az mszp-fidesz pólus közé...

Nem hiszem, hogy kifog tudni törni...pláne ilyen médiaellenszélben.

És abban sem vagyok biztos, hogy az eddigi támogatottságát 1-200 000-nél többel tudja növelni..

Elég negatívan látom a jövőt.

2014. dec. 27. 20:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%

Én akkor látnám igazán negatívan a jövőt, ha a Jobbik felkapaszkodna az első helyre.

Már a Fidesz is egy állat párt, de a Jobbik még rajtuk is túltesz.

2014. dec. 27. 20:44
 2/20 anonim ***** válasza:
29%

Addig jó, amíg a Jobbik nem kormányképes. Mint ellenzéki erő szerintem szükséges - a mértékéről vitatkozhatunk, nem vezető ellenzéki pártnak kéne lennie - de kormányképtelen elviekben és hál' istennek a gyakorlatban is az maradt eddig, remélem az is marad.

De jelenleg mindegyik parlamenti párt inkompetens kormányképességi szempontokból. Persze, a fidesz jól keveri a kártyákat, de ettől még nem vezeti jól az országot, max. a saját ügyeit menedzseli/te jól. - most törni látszik, nem tom' mi lesz ebből...

2014. dec. 27. 20:47
 3/20 anonim ***** válasza:
31%
Sajnos itt is csak kb. fél tucat tisztességes embert tudnék megnevezni, akik persze nem lennének vezetők egy Jobbikos kormányban..
2014. dec. 27. 20:53
 4/20 anonim ***** válasza:
38%
18-tól fog kormányozni. Egyéb kérdés?
2014. dec. 27. 20:57
 5/20 anonim ***** válasza:
91%

"az mszp-fidesz pólus közé"

A szinte már nem is létező MSZP-t milyen alapon nevezed pólusnak? A történelmükkel nem fognak választást nyerni, a jelenben pedig már alamizsnát se...

2014. dec. 27. 21:06
 6/20 A kérdező kommentje:
Akkor baloldali pólus...minden bal és lmp együtt ugye 1,6 millió szavazatot kapott, többet, mint a jobbik...csak, hogy ne fantáziálj. Más kérdés, hogy a baloldal megosztott, de ilyen értelemben, ha a listás bal szavazatokat összeadom: a jobbik csak 3.
2014. dec. 27. 21:11
 7/20 anonim ***** válasza:
75%

"minden bal és lmp együtt ugye 1,6 millió szavazatot kapott, többet, mint a jobbik"

Ha minden balt egybe számolsz, akkor nem kéne minden jobb oldalit is egybe számolni? Látod, ezért van annak az I betűs országnak olyan rossz híre, mert mindig csaltok...

(Iránra gondoltam, ti rasszista állatok... :D)

2014. dec. 27. 21:19
 8/20 A kérdező kommentje:
ha a fideszt hozzáadnám, akkor a baloldalnak 3, 6 millió szavazója lenne................................
2014. dec. 27. 21:23
 9/20 A kérdező kommentje:

7, a tények makacs dolgok ugye? :D

Nehezen bírjátok elviselni ha egyszer nincs igazatok?!?! A fidesz SOHA nem volt jobboldali párt, sem a gazdaságpolitikája, és úgy általában sem... ahogy a jobbik sem.... Akkor úgy fogalmazok, hogy a jobbikon kívül álló ellenzék 3,6 millió fős...és a fideszenen kívüliek vannak 1,6 millióan,,,de ez akkoris több, mint a jobbik 1 millió szavazata, vagy nem megy a számtan?! :D A mai magyar politikában a MOMA az egyetlen jobboldali párt...valódi jobboldali programmal.

2014. dec. 27. 21:27
 10/20 anonim ***** válasza:
45%
Remélem oda kerül ahova a MIÉP. Szerintem elég volt a több száz év szellemi elnyomásból és a 20. századi idegbeteg ideológiákból.
2014. dec. 27. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!