Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a célja a baloldalnak az...

Mi a célja a baloldalnak az állandó hazugságokkal, fizetett tüntetésekkel?

Figyelt kérdés

Amikor államosították a nyugdíjpénzt senki nem tüntetett, amikor meg akarták adóztatni a internet az emberek az utcára vonultak

de kik is ?

A másik azt terjesztik Magyarországon éheznek az emberek, és bizonyítékul a Blahán történt ételosztás fotóját használják.

Megnéztem közelebbről a fotókat hát elég jó húsba lévő jól öltözött emberek álltak sorba valakin puma kabát is volt lehet hogy ez is fizetett megmozdulás volt ???

2014. dec. 25. 07:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
2014. dec. 25. 10:38
 22/27 A kérdező kommentje:

16-os válaszadónak a stadion építés valóban felesleges annál vannak fontosabb dolgok viszont felhívom a figyelmedet nemrégiben ment a huzavona és több önkormányzatot betámadtak hogy nem akar vagy segély helyett élelmiszer jegyet ad vagy akar adni a rászorulóknak azoknak akik családosak nem tudnak vagy nem akarnak dolgozni de elmennek a kocsmába vesznek italt és a játékgépbe dobják a pénzt ha ezeknek éheznek a gyerekeik akkor csak kormány a hibás vagy ők is felelősek ???

Sajnos ez nem csak a kormány urizálásáról és felesleges kiadásairól szól hanem egy összetett társadalmi probléma amit nagyon nehéz helyrehozni ezért ehhez nem is nagyon nyúltak hozzá az elmúlt 10-20 évbe.

2014. dec. 25. 11:26
 23/27 anonim ***** válasza:
89%

Igazad van kérdező, de tudod mit?

A Gonosz Gyúrcsány ideje alatt még ennyien sem álltak sorban az ételosztásokon, szóval akkor még a mostaninál is nagyobb luxusban éltek a magyarok?

Ja nem, hiszen akkor Emútnyócév vót meg Gonosz Gyúrcsány és az rossz, a Fidesz pedig jó.

Értem.

2014. dec. 25. 11:28
 24/27 anonim ***** válasza:

Nem kell nekik fizetni, anélkül is van a annyi eszük (már akinek van), hogy ha egy kormány szar, akkor tüntetnek ellene.Végre kezd felnyílni a szemük!Úgy is mondhatnánk, betelt a pohár!Igen, magyarországon rengetegen éheznek!"Valakin pumakabát is volt".Lehet, hogy kapta, vagy kukázta.

Ez kb olyan hadd ne jellemezzem, milyen felfogást tükröz, mint amikor egyes "jó" emberek lesik a rosszabbul öltözött vásárló kosarát a boltban, akiről feltételezik, hogy segélyezett és ha már a kenyéren és tejen kívül más is van a kosarában akkor egyből vinnyognak rá, hogy bezzeg kávét is vásárolt, arra van pénz, biztos titokban szarja a forintot a vécén, aztán felveszi a segélyt.Pfff...

2014. dec. 25. 13:32
 25/27 anonim ***** válasza:

Nagyon könnyű lenne ezt a társadalmi problémát rendbe hozni, csupán annyi kéne hogy tisztességes lehetőségeket adni az embereknek, hogy bárki aki kicsit is akar, igenis találjon munkát és ott tisztességesen megfizessék(természetesen nem közmunkára gondolok!!!).És bárki, a szegényebbek is tanulhassanak!Akkor máris kevesebben lődörögnének a kocsmában unalmukban.De egyébként az önkormányzatok dolgozói honnan tudják olyan jól, melyik segélyezett veri el kocsmában a pénzt? Úgy látszik, ők is ott ütik el az időt!Ha viszont nem a saját szemükkel látják, hogy az illetők kocsmában isszák magukat az asztal alá naponta, akkor ez csak puszta rágalom!

Különben pedig a fejesek között ugyanannyi részeges van, csak képzelik, hogy ők különbek másoknál!

2014. dec. 25. 13:38
 26/27 anonim ***** válasza:

"Mi a célja a baloldalnak az állandó hazugságokkal, fizetett tüntetésekkel?"

Már ebből a kérdésből is látszik, hogy Hírtv-n szocializálódtál. Az ilyenek mást nem tudnak szajkózni

a baloldalon, Gyurcsányon, fizetett tüntetéseken (újabban "tüntikézésen" - pfff :) ), gyűlölködésen, tündérországban élünkön

kívül. Mind egykaptafa, egy önálló gondolata nincsen. Észre kéne már venni, hogy nem a baloldal hazudik folyamatosan az emberek képébe, hanem a Fidesz. Külföldön is látják, és itthon is érezhető, legalábbis azoknak, akik nem világtalanok.

"Mikor államosították a nyugdíjpénzt senki nem tüntetett, amikor meg akarták adóztatni a internet az emberek az utcára vonultak

de kik is ? "

Elég szomorú, de jobb később, mint soha. Talán azért, mert az internet megadóztatása a fiatalabb korosztályt

jobban érinti és ők ezért mernek is szólni. Még maz a szerencse.

És kik tüntetnek? Nem lefizetett csürhe, az 2006-ban volt sok, illetve a békemenetben, ha szervezik. Én is,

testvérem, sok barátom, csoporttársam is volt tüntetni és bármilyen hihetetlen is, egy forintot nem fizettek

nekünk érte. Sőt, még busz sem vitt oda az eseményhez. Azt sem értem honnan szedi a sok ostoba, hogy a tüntetők

igyenélő, nem dolgozó semmirekellők. Szabadnapja mindenkinek van, bár Orbántól még az is kitelik, hogy

ezt is elveszi.

A látszólag jól öltözöttekről pedig annyit, hogy már a túrkálókban is lehet szinte hibátlan állapotban

lévőket kapni. Én múltkor 600 ft-ért találtam Adidas szabadidőnadrágot. Bár tudom, hogy ilyenekbe

nehéz egy narancsárga ködben látónak belegondolni.

2014. dec. 25. 17:02
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megyek is, és benyújtom a panaszlevelem a "baloldalnak", mert nekem elfelejtettek fizetni a tüntetésért...
2014. dec. 25. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!