A cserdi romák 5 tonna ételt adományoztak idén. Ti mit tettetek az országért?
Különösen azoktól kérdezem, akik magukat nemzetinek tartják, és állandó jelleggel cigányoznak itt (is).
nem mentem szavazni
pörköltet főzetem
Adtam elég adományt az adómmal...
A kérdés meg egyértelmű, hogy mire céloz, erre meg az a válaszom, hogy van az az 1% a romák és cigányok között akik rendesek és becsületesek, attól függetlenül a maradék 99% olyan amilyen. Ha azok is úgy viselkednének mint az az 1%, vagy ha nem is adakoznának, csak nem lopnának stb. akkor már senki sem mondana egy árva rossz szót se rájuk.
5 tonna ételt
Tudjátok mekkora ennek a súlya?
Egy cigány, aki haszontalan cigányokbol, (mert a magyar ilyennek ismeri öket) szórahajló munkásokat csinál, akik a saját igényeiken felül tonnaszámra termelnek élelmiszert és ezt, jótékony céllal tovább ad, elismerést érdemel.
Bogdán László törekedésének értéke jóval magassabb az 5 tonnánál. Persze vannak akik ezt is tudják kritizálni.
Sok szeretettel üdvozlöm a szorgalmas cigányokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!