Mit szóltok a Fidesz érvéhez az útdíj bevezetéséről?
"Így legalább minden magyar polgár kiveszi a részét a közös teher viseléséből."
Az útdíj vitájára pedig se fideszes se kdnp-s politikusok nem mentek el, csak az ellenzék volt ott.
Mit szóltok ehhez?
Te aztán nagyon értesz a gazdasághoz:)
Majd ha nem kapnak a gyerekeik 70 milliós házakat,és 15 milliós tandíjat,majd akkor hozzanak egyéb adókat.
Nem fogom más gyerekének a lakását megvenni.Mikor magamnak sem tudok...
11-es
Te annyira nem értesz a gazdasághoz, hogy az már röhej!!!
Te tudod egyáltalán, hogy az út díjat mire használják fel és hova megy?
Aki annyira "sötét", hogy azt képzeli az út díjat azért szedik, hogy akármelyik politikus meggazdagodjon azzal nem érdemes politikáról beszélgetni pláne nem vitázni.
Nem értem, hogy egyesek fejében a politikusok ingatlanjai hogyan kapcsolódnak össze az adókkal.
Lázár pl. már legalább egy évtizede a politika első vonalában van. Az ilyen figurák már a pozíciójuknál fogva is olyan információk birtokába jutnak, mint senki más, amit aztán nem nehéz pénzre váltani, teljesen törvényesen.
Én azon csodálkoznék, ha ennyi idő után nem telne neki 70 milliós villára.
Ne haragudj,de havi 1 milliós fizukból nem lehet 20 év alatt sem 150 milliós ingatlanokat venni...
Szerintem ezek havi 200at kültenek,és a többi t félreteszik.
A fizetésüket mind elköltik....
A luxusingatlanok nem ebből jönnek össze....
Egy átlag ember eltud költeni havi 2-3 százat,nemhogy Armani meg Gucci öltönyök és egyebek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!