Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rajtam kivül is dühit még...

Rajtam kivül is dühit még valakit a képviselők vagyonnyilatkozata? Elhiszitek, hogy van olyan képviselő, akinek 10 000 ft. értékű részvény az összvagyona?

Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 09:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
Ez így van az egész magyar társadalom korrupt,csak könnyebb másokra mutogatni.
2010. febr. 3. 10:33
 12/19 anonim ***** válasza:
csak ha valakinek nagy a vagyona annak nem kéne minden garast a fogához vernie,a kisembereknél,talán érthetőbb,sokan a túlélésért kűzdenek,csak ugye ők nem a mi környezetünkben élnek,ezért könyebb ugye roluk tudomást sem venni........
2010. febr. 3. 11:18
 13/19 anonim ***** válasza:

"Engem Lévai Anikó 33db ingatlana dühít kicsit....

[link] "

Azt a rohadt! Mondjuk tudtam hogy mindegyik egy kutya, de így már egyből látszik hogy ov-nak mért nincsen semmi vagyona -> minden a felesége nevén van: autó, banki folyószámlák, ingatlanok (33 ingatlan, pff), stb. Mekkora hülyítés ez.. mert ezt persze sosem mondják a hírekben, csak a politikusok nyilatkozatait, aztán az ember simán azt hiszi hogy végre egy hétköznapi emberhez közelebb álló valaki, aztán rohadtul nem. Az összes egyforma..

2010. febr. 3. 11:19
 14/19 anonim ***** válasza:
83%
Kár ,hogy nincs benne a BTK-ban a hazaárulás,ha benne lenne sok politikus kapna kötelet.Hazaárulásért ugyanis az járt régen.(Egri csillagok)
2010. febr. 3. 11:20
 15/19 anonim válasza:
87%

előzőnek.van egy kis bibi:már nem az egri csillagok korában élünk, kicsit változtak a viszonyok

annyira birom mikor ilyeneket írnak.haza...kinek mi a haza ez egy annyira relatív fogalom

2010. febr. 3. 11:42
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Orbánnak és feleségének összesen 800,000FT van a számláján.

A válság óta semmit sem romlott anyagi helyzete.

Naja... nekem több van takarékba...

2010. febr. 3. 11:55
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
utolsó: ja, csak a felesége számláján van még 6.000.000 meg kp-ben is majdnem 1 milla. Ja meg még kitudja, lehet a gyerekek nevén is van még 33 ingatlan?:D
2010. febr. 3. 14:50
 18/19 A kérdező kommentje:

Engem nem az dühitett fel,hogy nagy a vagyona a politikusoknak. Ezt eddig is tudtuk,hanem,hogy eltitkolják. Egyszer olvastam olyat is,hogy egyik képviselőnek az összvagyona egy lakótelepi hatvan valahány négyzetméteres lakás 1/6-a. Ki hiszi ezt el? Én nem. Ma meg ez a 10 000 ft értékű részvény?

Miért titkolóznak? Igy nem kell adózniuk? Nekünk meg kell,mert ha nem valljuk be ellenőrzik és fizetjük a birságot. Ők miért nem?

Nem nekik kellene a legtöbbet adózni?

2010. febr. 3. 18:01
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

nem az adózással van a gond, mert ha a felesége nevén van az ingatlan akkor is kell adóznia (vagyis már nem), vagy ha az autó ott van akkor is kell. Itt inkább az elv, hogy ő sokkal hasonlóbb a köznapi emberekhez, hogy ő is csóró, és ezért többen fognak vele szimpatizálni, mint akinek bevallottan van annyi vagyona mint neki. (neki = akármelyik politikus *_*)

Azért valljuk be ez működik is, mert nyilván szimpatikusabb egy olyan politikus akinek az össz vagyona egy garzonlakás vagy egy alsó-középkategóriás kocsi, mint annak akinek 3 luxusautója + rózsadombi villája van.

2010. febr. 4. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!