Rajtam kivül is dühit még valakit a képviselők vagyonnyilatkozata? Elhiszitek, hogy van olyan képviselő, akinek 10 000 ft. értékű részvény az összvagyona?
Egyetértek Veled Második Válaszoló!
Nálam ma reggel a 10 000 ft-os részvény verte ki a biztositékot!
Ezek nem csak minket egymást is hülyének nézik!!! És ezek az emberek irányitják az országot!
Csoda,hogy itt tartunk????
Nevetséges!
GyF 3 milliárdból 100millió osztalék?
Ennyire hülye lenne? Hogy még az infláció sem térül meg, miközben állam papírok, kötvények, 2-3× ennyit hoznak!
Közben meg semmi nincs a nevén?
De a többi sem semmi.
Engem Lévai Anikó 33db ingatlana dühít kicsit....
Nem dühít,most mit dühöngjek rajta,már leszoktam róla,mert edzett vagyok.Jobban dühít amikor a velem egyidős fodrászom nyafog,hogy most 200000 adót kell egyösszegben befizetnie EGÉSZ ÉVRE!Én havonta fizetek 90000-et közalkalmazottként.És még ráadásul megkérdezi,hogy nem kell-e a nyaralója 1 hétre kiadná nekem 35000-ért feketén.Számlát meg sosem ad természetesen.
Hagyjuk már,azt hogy mindíg a politikusok károsítják a közt.MINDENKI károsítja!!!!
Nem csak a zsidók,nemcsak a politikusok,nem csak a cigányok!Lássuk végre be.....
10:16-os, nagyon egyetértek veled.
Amúgy a politikusok csak csepp a tengerben. Ok, néhánynak nagy vagyona van. De ezek javarésze akkor is meglenne, ha nem lenne politikus.
Különben is mindenki a mara szintjén csal. A fodrász hogy nem ad számlát, én hogy elfogadom, hogy nem ad, a munkaadó, ha alacsonyabb bérre jelent be, én ha neten vagy ismerőstől vásárolok, nyilvánvalóan feketén.
10M ember csal, ahol tud. Mondjuk 50 ebből politikus. A nagyját akkor is az a 9999950 ember teszi ki. Jahogy ezt nem jó beismerni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!