Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szavaz valaki az MSZP -re?

Szavaz valaki az MSZP -re?

Figyelt kérdés
Ha ingen miért?Mert elkúrták!És kurják el továbbra is a dolgozó magyar életét?
2010. febr. 3. 06:26
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
ha tudsz gondolkodni akkor mennyi a havi betevőd?
2010. febr. 3. 07:41
 12/30 anonim ***** válasza:
36%
?????????
2010. febr. 3. 07:44
 13/30 A kérdező kommentje:
60 ezerből élsz?Mert ha így lenne nem éltetnéd ezeket a mocskokat.
2010. febr. 3. 07:45
 14/30 anonim ***** válasza:
73%
Kitől kérdezed jóember?
2010. febr. 3. 07:49
 15/30 anonim ***** válasza:
71%
Aki nem állami alkalmazott az a munkaadójánál reklamáljon nagyobb fizuért a kormánynak ahhoz semmi köze,neki mindegy hogy ki van kormányon.A nyugdíjasoknak viszont inkább megéri az mszp-re szavazni mert tőlük eddig is sokkal többet kaptak és többre is számíthatnak.
2010. febr. 3. 08:01
 16/30 anonim ***** válasza:
71%
Kedves kérdező, te most választ akartál kapni arra, hogy szavaz-e valaki (s miért) az MSzP-re, vagy egyszerűen mocskolódni akartál? De akkor miért nem így tetted fel a kérdést?
2010. febr. 3. 08:02
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Kedves nemvérbeli nemproletár nemkomcsi! Igaza van a 8:02-nek.
2010. febr. 3. 08:04
 18/30 anonim ***** válasza:
73%

Mszp-sek, egy külön emberfej szerintem.

Lehet hogy osztogattak, hogy választást nyerjenek, de mind azt fedezet nélkül úgy hogy vissza is vettek mindent.

Ha csak kiszámolod hogy mennyi hitelből csinálták, akkor 4-5× ennyit is emelhettek volna.

De mind-e közben az Eü től az oktatásig, mindent tönkre tettek, és azok nem kaptak semmit akik keményen dolgoznak és fizetik az Eü-t a nyugdíjakat stb.

Nem tudom hogy milyen lelkiállapota van annak aki rájuk szavaz, de sem a gyerekeit nem becsüli egy gyufaszálnyit sem, se azokat akik ma dolgoznak azért hogy nyugdíjuk lehessen. Igen, lehet hogy elfognak kárhozni, mert a Júdási ezüsttel vette meg az MSZP őket, és talán észre sem veszik hogy a csengő ezüstért mindent oda adtak.

2010. febr. 3. 08:24
 19/30 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem én nem fogok az MSZP-re szavazni. De hogy pontosan kire, arról még nem döntöttem. Több párt ígéreteit szimpatikusak, de mindegyikkel szemben vannak fenntartásaim...
2010. febr. 3. 08:42
 20/30 A kérdező kommentje:

Aki nem állami alkalmazott az a munkaadójánál reklamáljon nagyobb fizuért a kormánynak ahhoz semmi köze,neki mindegy hogy ki van kormányon.A nyugdíjasoknak viszont inkább megéri az mszp-re szavazni mert tőlük eddig is sokkal többet kaptak és többre is számíthatnak.

Mert a mindenkori minimálbért nem ez a szép kormány határozza meg?A munkaado meg ugyse ad tobbet.

2010. febr. 3. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!