Szavaz valaki az MSZP -re?
Velem együtt sokan.Nem vagyok agymosott nyugdíjas,és a nyugdíjasok közül nagyon sokan a Fideszre fognak szavazni,mert nem akarnak elkárhozni,ahogy a templomokban fenyegetik őket,ha az MSZP-re szavaznának.Miért kell agymosottnak nevezni azt,aki nem a Fideszre szavaz?Az MSZP,ha keveset is,de tett valamit a nyugdíjasokért,a gyerekes családokért,a kisemberekért.A Fidesz pedig csak elvett,vagy semmit sem tett,csak a gazdagokat segítette.Az országot pedig nem az utolsó 8 évben kúrták el,hanem már 20 évvel ezelőtt.OV csak azért akar a hatalomra kerülni,mert még nem harácsolt össze eleget.
Mindenkinek alkotmányos joga bármelyik pártra szavazni.Én sem nevezem agymosottnak azt,aki a Fideszre szavaz,vagy akár a Jobbikra.Pedig az ő agyukat is átmossa a pártjuk propagandája,és ígéretei,amiket soha nem fognak betartani.
Velem együtt sokan.Nem vagyok agymosott nyugdíjas,és a nyugdíjasok közül nagyon sokan a Fideszre fognak szavazni,mert nem akarnak elkárhozni,ahogy a templomokban fenyegetik őket,ha az MSZP-re szavaznának.Miért kell agymosottnak nevezni azt,aki nem a Fideszre szavaz?Az MSZP,ha keveset is,de tett valamit a nyugdíjasokért,a gyerekes családokért,a kisemberekért.A Fidesz pedig csak elvett,vagy semmit sem tett,csak a gazdagokat segítette.Az országot pedig nem az utolsó 8 évben kúrták el,hanem már 20 évvel ezelőtt.OV csak azért akar a hatalomra kerülni,mert még nem harácsolt össze eleget.
Mindenkinek alkotmányos joga bármelyik pártra szavazni.Én sem nevezem agymosottnak azt,aki a Fideszre szavaz,vagy akár a Jobbikra.Pedig az ő agyukat is átmossa a pártjuk propagandája,és ígéretei,amiket soha nem fognak betartani.
Akkor te vérbeli ploretár komcsi vagy.
Ez 24 órán belül talán az 5. ilyen kérdés.
És a szocik ebben a 24 órában nem sokat okosodtak, úgyhogy a kérdező ne számítson túl értelmes válaszokra :))))
Az MSZP jelenleg egy szekta. Aki még MOST IS rá szavaz, az fanatikus, szerelmes a pártba.
A 60 év fölöttiek körében kb. 30-40% az MSZP népszerűsége, nagy részük megszokásból szavaz rá, öreg emberek, már nem változnak. A 60 év alattiak körében 7-8% az MSZP népszerűsége. Vagyis az MSZP most már gyakorlatilag kispárt, a 60 év fölöttiektől eltekintve a Jobbik is nagyobb nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!