Az LMP miért mindig csak 5% körül mozog?
Mindig épp hogy csak bekerülnek a parlamentbe, mindig épp csak kb 5%-ot tudnak szerezni, pedig elvileg az "elpártolók" (pl Fidesztől) többsége is az LMP-t támogatja. Én még az LMP-t tartom az egyik legjobb választásnak a jelenlegi felhozatalból, mégsem tudnak ebből az 5%-ból kitörni.
Miért?
Miért ilyen alacsony a lakosság körében az LMP támogatottsága?
Nem tudom. Most is kb 5%-ot sikerült elérniük, amivel épp hogy bekerültek a parlamentbe.
Én csak olvastam, hogy elvileg az elpártolók többsége az LMP mögé állt.
Mert nincs elég támogatottságuk, a vidékieket sem tudják megszólítani, talán nem is nagyon foglalkoznak velük, a problémáikkal satöbbi.
És sokan úgy gondolják, hogy egyfajta szadesz-reinkarnáció, főleg miután egy részük kivált és beállt a Bajnai mögé.
"és itt is volt rengeteg LMP-s plakát.Szóval annyira azért nincsenek a háttérben, az Egyenes Beszéd c. műsorról nem is beszélve. Meg néha cikkeket is írnak róluk."
Mondjuk ez nem valami sok önmagában....
"Pedig én a Nyugat-Dunántúlon lakok egy kisvárosban, és itt is volt rengeteg LMP-s plakát.Szóval annyira azért nincsenek a háttérben, az Egyenes Beszéd c. műsorról nem is beszélve. Meg néha cikkeket is írnak róluk."
Én pedig Nógrád megyei vagyok és sűrűn járok a környéken mindenfelé (Balassagyarmattól kezdve Dunakesziig), de még semmit nem láttam tőlük, csak egy plakátot Vácott.
Ilyen ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!