Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mondjátok miért nincsenek...

Babuci222 kérdése:

Mondjátok miért nincsenek egyesek megelégedve Orbánnal?

Figyelt kérdés

Én, egy helyes, kis lépésekkel, de a nemzet sorsán állandóan javító szándékkal kormányzó politikust látok benne. Kétszer megnyerte a választást abszolút többséget szerzett a képviselő házban. Tehát a többség megvolt elégedve vele, a kisebbség Gyurcsány vezetésével kidülledt szemekkel, nyálat köpködve acsarkodik a Fidesz és Orbán ellen. Talán ők jobb fiuk voltak, amikor hatalmon voltak.

A magyarok úgy látszik hamar felejtenek és ez okozza a tragédiájukat. Elfelejtettétek 2006 szeptember 23-at. A lovas attakot, a vízágyukat,a könnygázgránátokat, a gumi lövedékeket a viperákat. Gyurcsány öszödi "gyónását" vagy hiányzik, hogy Orbán még nem kúrt meg senkit. Most az amerikaiakkal, amerikai judáspénzzel seftel, árulja az országot, hogy teljesen amerikai gyarmattá változtassa azt. Ne felejtsétek az amerikaiknak köszönhetjük Trianont, Jaltát, és Sztálin ostorát, amely annyi tragédiát okozott. Ne higyjetek Gyurcsánynak ennek a ravasz, rühes rókának, Magyarország sírásójának az amerikaiaknak pedig mondjátok :go home!

2014. dec. 20. 18:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"a kisebbség Gyurcsány vezetésével kidülledt szemekkel"

Saját falumat tudom erre felhozni, mert itt nem hallottam olyat, hogy cigány Mszp-re szavazott volna, főleg úgy, hogy a Fideszes jelölt kocsikkal vitette őket...

Amúgy egyet nem utálok Magyarországban: csakis Orbán meg Gyurcsány van és senki más, ez nagyon gáz :/ Kíváncsi lennék amúgy, hogy melyik elnök idejében szavaztak meg több adót, lenne 1 tippem.

2014. dec. 20. 20:24
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért nincsenek megelégedve, mert nem csukott szemmel és zárt fülekkel járkálnak narancsos ködbe burkolózva.
2014. dec. 20. 20:28
 23/26 anonim ***** válasza:
2014. dec. 20. 21:10
 24/26 anonim ***** válasza:

# 2

Ha nem volt vele megelégedv mért nem mentek el szavazni?

2014. dec. 22. 08:05
 25/26 A kérdező kommentje:
Én nem akarok sem Putyin sem Amerika kutyája lenni. Én független Magyarországot akarok!! A Putyinnal való gazdasági, kereskedelmi kapcsolatok még nem jelentenek feltétlen abszolút politikai függőséget. Aki úgy gondolja, hogy Amerikának nem volt köze Trianonhoz, az rosszul tudja, először is Wilson a 14.pontjával megtévesztette a világot, a béketárgyalások gyakorlati kivitelezésében valóban a franciák vitték a primet, de Amerika katonai segítsége nélkül a "entente" sohasem nyeri meg a háborút. Akkor pedig szó sem lett volna Trianonról. Aki nem hiszi olvassa el Pozzi francia újságíró 1935-ben kiadott két könyvét? "A háború visszatér" és "Századunk bűnösei". Az iskolai történelem könyvek hazudnak, elferdítik az igazságot, egyszerűen meghamisítják azt. Nem állítom ,hogy a FIDESZ oligarchia, nem dúskál a pénzbe és a földi javakban. A vezető réteg,akármelyik pártjához tartozó dzsentrik nincsenek hasonló helyzetben? A gazdagság, a a lopás, az immorális pénzszerzés nem FIDESZ találmány, a kommunizmus szemétjének morális lecsapódása. Ha olyan jó volt Gyurcsány alatt miért rúgtátok ki idejében? Miért hagytátok, hogy kúrjon tovább, hazudjon éjjel-nappal, ha az boldogabbá tett. Akik nem ment el választani, miért nem mentek el? Nem tiltotta meg senki, szerintem így akartak állást foglalni, pártállástól független vezető osztály erkölcstelen viselkedése, politikája ellen. A két rossz közül mégis a FIDESZ bizonyult kevésbé rossznak. Most álljatok a kormány mögé és ne húzzátok visszafelé a szekeret. A szekeret mindenképpen akadályozzátok, hogy előre haladjon és húzzátok vissza teljes erőtökből és még panaszkodtok, hogy Orbán így meg a bandája úgy!! Egységben az erő!! Ami ma nincs Magyarországon.
2014. dec. 28. 14:23
 26/26 anonim ***** válasza:

"A két rossz közül mégis a FIDESZ bizonyult kevésbé rossznak."

Na ez speciel nem igaz. Egy rossz szekeret meg nem fogod nekiállni tolni.

Mellesleg azt írod nem akarsz Putin kutyája lenni, aztán mégis azt a szekered tolod, és akarod tolatni velünk, ami afelé visz. Nem gáz?

2014. dec. 28. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!