Most hogy látod? Elmész szavazni? És kire?
szted melyik hozzászólást irta ugyanaz?
Nérzd meg a népszerűséget vaksikám.
Biztos,hogy elmegyek szavazni,de még nem tudom,hogy kire.
Sztem most az kellene ,hogy az országot kifordítsák a négy sarkából,mindenhez keményen hozzá kellene nyúlni.
Ezt jelenleg a Jobbik igéri,csak azt nem értem hogy az elképzelésükhöz miért kell zsidózni.Ez nagyon távol áll tőlem....
Elmegyek és csak azt válaszolhatom a kérdésre hogy:
"Jöjjön a JOBBIK!"
Igen az LMP-seknek ennyi eszük van ,hogy még azt sem látják, hogy a JOBBIK-os válaszokat nem ugyanaz a személy írta. Igen ott a válasz ráta. Megint bebizonyították ,hogy mennyire jó megfigyelőképességük van és csak támadni tudnak ,mert nem tetszik nekik,hogy itt is több a Jobbikos.
És egy válaszolónak, aki írta hogy távol áll tőle a zsidózás. Ők sem zsidóznak ,csak az igazságot mondják el. Ha körül néznél az országban meglátnád mi folyik itt. Csak mivel a média és a pártok zsidó kézben vannak így a Jobbikot egy antiszemita meg fasisztarasszista pártnak állítják be. Amikor ha megnézi valaki a programjukat igen csak rájöhet ,hogy azért nem úgy van az ,mint ahogy a média ezt állítja.
100%-ban egyetértek ma 21:56-al.
Igaza van. Itt nem az az antiszemita (ez se jó, mert az arab is szemita, tehát ANTICIONISTA a jó szó!) aki a zsidókat gyűlöli, hanem akit a zsidók gyűlölnek.
Bárkire, bármikor rásütik ezt a véres billogot, fegyverként használják.
Egyetlen párt van, aki ki MERI mondani az igazat. Ez nem rasszizmus, ezek már megint azok a fránya meghamisíthatatlan és letagadhatatlan TÉNYEK.
Én úgy gondolom, hogy van:
- c!gánybűnözés (uzsorázás, bandába garázdálkodás, lopás, ingyenélés, fenyegetés és gyilkosságok napi szinten több is, c.terror = terrorizmus)
- politikus (zs)bűnözés (korrupció, urambátyámozás, egymás pozícióba ültetése, média-politikai-gazdasági elnyomás, aki kiáll ellenük lerasszistázása, lejáratása, igazság szánt szándékos elhallgatása )
Szerintem van.
Én a Jobbikra fogok szavazni, mert úgy látom, hogy ha ők nem tesznek rendet, akkor itt bizony polgárháború lesz (értsd az egyik kisebbség a másikat ránk uszítja, majd röhög a markába és hívja be a következő megszálló erőt ... mint '56-ban).
Én pedig a békét és Magyarországot szeretem.
MDF-re fogok.
(megújult, nem populista, nem ígérget, mint a fidesz, nem támogatja a vandalizmust, nem fasiszta és nem tette tönkre az ország gazdaságát, mint az MSZP-SZDSZ)
Azonban ha Kuncze-Pető-Demszky-Magyar stb átmegy az MDF-be, akkor nem oda szavazok. Retkes jöhet, ő nem járatta le magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!