Most hogy látod? Elmész szavazni? És kire?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 17:39
31/56 anonim válasza:
Azt hiszem a kérdésre legegyszerűbben úgy lehetne válaszolni, hogy akik az eddigi 20 évvel meg vannak elégedve, úgy gondolják jó mederben folytak a dolgok, sikeres volt számára és az ország számára (bár ez ma keveseket érdekel), az nyugodtan szavazzon bármelyik jelenlegi leszerepelt parlamenti pártra! Viszont aki halvány igényét is látja, hogy tényleg változtatni kéne valamit (és nem csak szavak szintjén, nem csak látszólag), aki úgy gondolja jelent még valamit az a szó, hogy felelősség, annak egyetlen pártra javasolt jelenleg szavazni, ami egyben az utolsó reményünk is: a JOBBIK! A fidesz szinte minden nap szembekerül saját korábbi szavaival, pl. vicces h felősségrevonást hirdet, miközben 2/3-al a vörösökkel együtt megszavazta a titkosítási törvényt, amely lehetetlenné teszi az elszámoltatást (hisz ez nekik is fontos, hisz nekik is volt bőven korrupciós ügye anno..), de naphosszat lehetne sorolni bűneiket... aki ezeket helyesli és újra ezekre szavaz, annak vagy nagyon sok csúszópénzt juttattak, vagy szemellenzővel él a világban, esetleg teljesen megbabonázta a manipulatív média...
32/56 A kérdező kommentje:
Na ez az! Én válasszam ki " ki küld bitóra?"
De honnan tudjam, hogy a jobbik ha hatalomra kerül nem lop, csal ,hazudik?
2010. febr. 8. 19:15
34/56 anonim válasza:
Elmegyek és a jobbikra szavazok!!! 22L
35/56 anonim válasza:
Jobbikra fogok szavazni, most szavazhatok először, de ha ugyanazt fogja művelni mint most a többit párt (lop, csal, hazudik) akkor soha többé nem szavazok senkire, de remélem hgy ők végre nem ilyenek lesznek...
36/56 anonim válasza:
a jobbikot is meg kell nézni mit alkot,a többiben már csalódtunk,szerintem itt ez az új,kissé radikális párt,amit muszály kipróbálni,különben nekünk annyi!
tehát most jöhet a JOBBIK!Hogy a helyzet is vele arányosan legyen a jobbik! :)
38/56 anonim válasza:
Természetesen a Jobbikra fogok szavazni, nézzétek meg a két nagy pártot, mennyire be vannak tojva tőlük,az Orbán is csak velük foglalkozik!
39/56 anonim válasza:
Aki az MDF re SZDSZre MSZP re szavaz.Az az x után bukfencezzen bele a Dunába.!!!Igy kitalálhatjátok kik kaphatnak tőlem esetleg szavazatot.
40/56 anonim válasza:
Úgy látom, a rendszer megengedi, hogy ugyanaz az ember egymás után beirogasson és persze, a Jobbik mellett agitáljon.
Szerintem egyetlen épkézláb lehetőség van, ez pedig a Lehet Más a Politika, az LMP. Aki aggódik a jövőért és nem hisz az erőszakos megoldásokban, annak csak javasolni tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!