Akik a Jobbikot az iráni politikusokkal való találkozgatásai miatt szidják, azok az USA-t is elítélik a szaúdi barátai miatt vagy az EU-t az engedékeny muszlimpolitikája miatt?
Kedves Georgios!
Akárhányszor kérdezed is meg, Hollandiában, az USA-ban, Kanadában, Dániában, Norvégiában, Franciaországban még mindig jobb lesz élni, mint Iránban, Üzbegisztánban, Afganisztánban, Oroszországban, Azerbajdzsánban és Kínában.
Ha holnap felteszel még 4 ilyen kérdést, akkor is. Ha egy héten belül 26-ot, akkor is. Fogd már fel, hogy normális emberek nem vevők ezekre az összehasonlítgatós kérdésekre.
Ha Izrael lelövöldöz 10 palesztint, én attól még nem akarok majd a te nagyszerű Putyinisztánodban élni. Vagy te a hasonszőrűeket keresed?
Miért pontoztátok le a hatost, amikor teljesen rendben volt, amit írt? o.O :O
Ott van a link, nyissátok már meg, és értelmezzétek... nem értem, mi a szövegértésben olyan nehéz, nem hiszem el, hogy csak nekem megy olyan könnyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!