Nem tehet arról, hogy nem szegény családba született, az irigység pedig nem visz előbbre.
2014. dec. 22. 00:43
22/30 anonim válasza:
Szerencsétlen hülye gyerekek... Orbán Gáspár után Ráhel is lelép. Mondjuk fel se kellett volna lépnie.
Magáról az üzenetről csak annyi a véleményem, hogy bolond lyukból bolond szél fúj. A hülyeséget meg volt kitől örökölnie.
2014. dec. 30. 14:18
23/30 anonim válasza:
ne ezzel foglalkozzál már
nézzél magadba oszt azzal foglalkozzál, vedd be a gyógyszered, oszt feküdjé le.
2015. márc. 15. 09:26
24/30 anonim válasza:
Az emberek mindig gyűlölködnek, ha valaki többet ér el az életben. Ilyen egyszerű.
"Hmm ha én nem jutok ki Svájcba, nem beszélek négy nyelvet és nem adatik meg, hogy egy ilyen magas szintű képzésben részt vegyek, akkor másnak se sikerüljön már kérem szépen"
^^ tipikus irigy szűk-látókörű hozzáállás, sajnos ez lett a divat
2015. márc. 30. 20:01
25/30 anonim válasza:
Persze, hogy gyűlölködnek, miért, te milyen érzelmet tartasz megfelelőnek egy önerőből semmit el nem érő, egész életében apja pénzén kitartott beképzelt ribi irányában?
2015. márc. 30. 22:06
26/30 anonim válasza:
"te milyen érzelmet tartasz megfelelőnek egy önerőből semmit el nem érő, egész életében apja pénzén kitartott beképzelt ribi irányában?"
Miért kéne bármit is éreznem iránta? Semmi közöm hozzá. Én magammal vagyok elfoglalva, hogy előrébb jussak az életben.
2015. márc. 30. 22:26
27/30 anonim válasza:
Nyilván, de ilyen alapon mondjuk az Iszlám Állam terroristáihoz sincs senkinek semmi köze, tehát kicsit sántít az érvelés.
2015. márc. 31. 01:15
28/30 anonim válasza:
Azért ne hasonlítsuk már Orbán Ráhelt az Iszlám Államhoz. Utálhatjuk az apját, de őrizzük meg a józan eszünket.
2015. márc. 31. 09:13
29/30 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon intelligensen megoldotta a levelében a dolgot a kishölgy. Te mit gondolsz?
2015. aug. 11. 16:47
30/30 anonim válasza:
Mire Ráhel és testvérei önállóak lesznek, belepusztul az ország.Mondhat amit akar, az adófizetők pénzéből van mindenük és punktum.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!