Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán most beáldozza Vida...

Orbán most beáldozza Vida Ildikót a sakkjátszmájában?

Figyelt kérdés
Orbán meneszti, ha nem jelenti fel Goodfriendet. Szerintem Vida mindenképpen bukik.

2014. dec. 19. 00:32
 1/5 BlackSword ***** válasza:
Jó, akkor majd jön egy másik "Vida Ildikó"...
2014. dec. 19. 05:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Normális államban abban a pillanatban lemondott volna, amikor ilyen vádak felmerültek ellene.
2014. dec. 19. 08:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Én Ny,USA-ban élek, és az itt kint élő magyarok is rajta röhögtek, mikor meglátták azt a bizonyos videót. 5 perc alatt teljesen hülyét csinált magából. Szerintem nem veszít a társadalom semmit, ha lemond. Én még füvet vágni se engedném a kertemben, nem hogy NAV-ot irányítani.
2014. dec. 19. 08:57
 4/5 anonim ***** válasza:
46%
Ezek a viszonylag fiatal nők brutál magas pozícióban csak arra jók hogy megcsináltassanak velük valamit, valami olyat amibe csak belebukni lehet, aztán jól eldobják őket használat után. Lásd Horváthági az MSZP-nél.
2014. dec. 19. 09:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez mind igaz, de Orbán szempontjából most ő egy feláldozott "tiszt"? Szerintem OV rátolja a felelősséget és a figyelmet, és feláldozza. Aztán persze beültet a helyére egy másik bábot.
2014. dec. 19. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!