Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig fog ez folytatódni?...

Meddig fog ez folytatódni? Itt miért nem lehet "Majdan"?

Figyelt kérdés

Komolyan már a fejemet fogom, és mindenki fel van az országban háborodva.

Fizetősé teszik a nagyobb utakat, újabb 15 dót fognak kivetni, miközben az államkassza ÜRES. Eközben Matolcsy milliárdokért vesz elismerten közpénzből villákat, autót, lakásokat, és a többi politikus sem mentesül ez alól.

Tökmindegy, mennyi adót vetnek ki, mennyi jövedelem jön be, akkor is üres lesz, mert már a FIdesz se tudja az összes haverjának a zsebét teletömni.

Én komolyan félek már a jövőtől, hogy ez meddig folytatódhat így. Mi lesz ennek a vége? Nem provokációnak, vagy félelemkeltésnek írtam ki a kérdést, de komolyan érdekelne, hogy ezt meddig fogják tudni csinálni?

Hiába vannak tüntetések, semmit nem ér. Itt miért nem lehet akkora forradalom, mint Ukrajnában?

Tényleg az utolsó bőrt is lehúzzák rólunk, hogy majd 2018ban ismét megnyerjék a választást csalva?

Meddig folytatódHAT ez? Vagy van valami reális "határa" ennek?

2014. dec. 18. 19:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Innen elnézve nagyobb a korrupció, mint Ukrajnában.
2014. dec. 18. 19:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerinted Orbán fingja a passzát-szelet? Vagy esetleg más is lehet a dolgok mögött?
2014. dec. 18. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, ne akard, hogy az legyen Magyarországon is, ami Ukrajnában. És nem, nem akkora a korrupció Magyarországon, mint Ukrajnában, én itt élek, de sokat járok ott is, hivatalos helyeken is, rokonaim is vannak, szóval tudom. Itt, Ukrajnában az élet minden területét teljesen átszőtte a korrupció. Pl. egy átlag egyetemista a vizsgái felén pénzért megy át. A kórházban az utolsó injekciós tűt is ki kell fizetni (hiába a hivatalosan ingyenes ellátás), mindenki sikkaszt, speciel Kárpátalján még buszjegy sincs a városi közlekedésen. A szupermarketeket leszámítva a boltokban semmiféle számlát nem adnak, a dolgozók jelentős része nincs bejelentve és még sorolhatnám. A forradalom hatására pedig minden sokkal rosszabb lett, a viszonylagos stabilitást szétzúzták, és egy ugyanolyan korrupt, tróger banda került hatalomra. Szóval ne akarj Majdant és ne hasonlítgasd Magyarországot Ukrajnához. Ott sem könnyű, én tudom, de még mindig sokkal könnyebb, mint Ukrajnában.

Amúgy forradalomra szükség van, változásra is, de ahhoz kell egy minőségi elit, aki az élére áll, és kérlelhetetlenül levezényli. Az Amerika-imádó balosok csak szétbarmolnák Magyarországot is, normális vezetőkre lenne szükség. Amíg ilyenek nincsenek, minden hőbörgés fölösleges hülyeség.

2014. dec. 18. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
46%

Azonnal felejtsd el Majdant. Az egy hazaáruló húzás volt, az USA robbantotta ki, ahogy itt is keveri a s**rt.

Ha eltűnnek a liberáldroidok, NA AKKOR lehet igazi nemzeti tüntetés.

2014. dec. 18. 22:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Ukrajnában a majdan hatására a hrivnya elvesztette az értéke több, mint felét, az árak rohamosan emelkednek, a fizetések meg csökkennek. Gáz és benzin kétszerese a tavalyi árnak. Az ország jó részén jelenleg áram is alig van, mivel a Donbassz elvesztése miatt nincs szenük, amivel tüzelhetnék az erőműveket. Kb. Afrikai szintre süllyedt kevesebb, mint egy év alatt az ország. Ez kell nektek, liberálisok itthon is?
2014. dec. 26. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!