Igaz, hogy Lengyelország, Csehország és Magyarország lesz a színhelye a közelgő 3. világháborúnak?
Szlovákia fel van mentve, mivel nekik Euro-juk van.
Ha mi is átállnánk Euro-ra, megúszhatnánk ezt a csapást?
Igen, az eurón múlik!
Ha valami EU-ellenes csapat meg akar támadni minket (Kína, Oroszország, Észak-Kórea, Iszlám Állam...), akkor meg mondják hogy hohóóó Szlovákiában euró van, ezért őket kikerüljük!
Szerintem is inkább keleten állna a bál, Japán környékén (sajnos).
Sőt, valszeg kapva kapna az alkalmon Észak-Korea is és gyorsan ledarálná a déli testvérét.
"a mai modern világban, az ellenkező felek megállapodnak interneten keresztül, hova dobják a bombát/bombákat"
Erről lennél szíves tájékoztatni a világon mindenkit, hogy ez jelenleg így működik? Mert ha körülnézek a világban, akkor azt látom, hogy tökre nem szólnak egymásnak, hogy hová dobják a bombát. Vagy lehet, hogy túl nagy a pingjük és későn érkezik meg az információ?
# 5/10 Időpont ma 18:27
Azért meglepődnék ha csak úgy ledarálná Dél-Koreát... Tudom én, hogy nem sokat tudunk a haderejükről, de Dél-Korea előbb tudná meg a támadást mint maga a nagy Kim Csingacskuk... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!