Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lesz még olyan, aki a fideszre...

Lesz még olyan, aki a fideszre fog szavazni legközelebb?

Figyelt kérdés
2014. dec. 15. 21:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
47%
Nem, téged már valóban nem kell nevetségessé tenni.
2014. dec. 16. 00:24
 12/22 anonim ***** válasza:
80%

Tuti lesz.

1. Sok a birka még mindig.

2. Nincs semmi ellenzék.

3. Elmúltnyócév örök szlogen mindenre.

4. Választás előtt majd a bevezetett 150 adóból elengednek 1-2-őt, és rögtön hősök lesznek.

2014. dec. 16. 04:22
 13/22 BlackSword ***** válasza:
Biztos lesz... Mondjuk én se eddig, se ezután...
2014. dec. 16. 06:05
 14/22 anonim ***** válasza:
79%

Hát ha az alternatíva még mindig a Gyurcsány-Bajnai vonal, néhány SZDSZ reinkarnációval fűszerezve, akkor nagyon valószínű.

Mert atól, hogy a sértődőtt baloldal telehörgi a médiateret a saját nyavajájával, attól még nem lesz igaza.

A Fidesz kommunikációs szinten nagyon mellényúlt egy párszor, de azt a balosok is tudják, hogy alapból a gazdasági mutatókat még a külföldi ellenségek is elimerik.

2014. dec. 16. 10:55
 15/22 anonim ***** válasza:
87%
Hát nagyon sok olyan vidéki nő van, aki anno megszállottan elkezdte őt isteníteni, mert fiatal korában jól nézett ki. Ezeknek a nőknek mindegy, csak rajongjanak valakiért és hát pont az Orbánt találták meg. Ezeknek tök mindegy mit csinál, fogalmuk sincs a politikához sem, de rá szavaznak.
2014. dec. 16. 11:49
 16/22 anonim ***** válasza:
5%

Egy Orbán nélküli Fidesz semmire nem jutna. Ebbe az országba a nyanyák régen Gyurcsány és Orbán közt oszlottak meg, most mindegyik Orbánista. Azt se tudják mivan csak vakon kárálják "majd a miniszterelnök úr rendet tesz".

És ott vannak akik egy alternatív valóságban élnek, ahol az oroszok szeretnek minket, a rezsicsökkentés jó, vasárnap boltba menni undorító, Gyucsány amerikai bérenc sátánista szabadkőműves, és 12 évesnél idősebb gyerekeket drogtesztelni kell mert "bezzeg a mi időnkben".

Sok gyökér konzervatív meg be is veszi ezeket. (Tisztelet a kivételnek, de megjegyzem manapság kevés a konzervatív értelmiségi)

2014. dec. 16. 16:39
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Engemet vehetsz konzervatív értelmiséginek harmadéves joghallgató lévén, de én nem a Fideszre szavaztam, hanem a Jobbikra.
2014. dec. 16. 22:15
 18/22 anonim ***** válasza:
Lesz, pl. a békamenetesek, némi kaja és egy kis pénz elég hozzá.
2014. dec. 19. 13:05
 19/22 anonim ***** válasza:
romák, bűnözők, adócsalók, van ebből egy elég széles réteg, szerintem ők.
2014. dec. 19. 15:45
 20/22 Fodor István Ferenc ***** válasza:
Nem vagyok nyanya, absztinens vagyok és nem liberális, tehát a fideszre szavazok, mint mindig.
2017. szept. 11. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!