Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi cikkről?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem valamilyen szinten igaza van. Csak a hőbörgés meg duma megy, hogy "Orbán takarodj", de ha el is menne, akkor tuti valami nyugati bábkormány jönne a helyére.

2014. dec. 15. 20:42
 1/10 anonim ***** válasza:
62%

Egyetértek.

Újra jönne ilyen MSZP-SZDSZ féle borzalom.

Tudjátok mit csinált az MSZP?

Eladták a MÁV Cargot, vagyis a komplett teherszállítást.Az állami vasúttársaságoknál a teherszállítás viszi hátán az egészet.

Hallott már valaki olyan európai országról, ahol a vasúti árufuvarozás idegen kézben van?

Milyen szánalmas már.

2014. dec. 15. 20:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Igaz.
2014. dec. 15. 20:57
 3/10 anonim ***** válasza:

1: Nem csak azt adták el. Teljesen szétdarabolták az egészet... Mondjuk Ausztriában is van külön Rail Cargo de az az államé (ja és most gyorsan rágugliztam és kiderült, hogy a Rail Cargo Hungária a Rail Cargo Austriáé).

Gyakorlatilag azok az istentelen retardáltak eladták az osztrákoknak a magyar teherszállítást, ami még jövedelmező volt.

Egyébként a cikkel egyetértek, bár sok újat nem mondott. A liberálisoknak túl sok jót nem köszönhetünk, hasonlóan az MSZP-hez, de néha kicsit olyan érzésem van, mintha még azok az idők is jobbak lettek volna a mostaninál.

2014. dec. 15. 21:25
 4/10 Shai-Hulud ***** válasza:
0%

Az, hogy ez az uszítás magasiskolája.

Ahelyett, hogy próbálná elsimítani az ellentéteket, közelíteni egymáshoz a különböző oldalakat, éppen az ellenkezőjét teszi: mocskolódik, vádaskodik, és szítja az ellentéteket.

Ma, Magyarországon egy publicistának nem ez lenne a feladata.

Azon pedig nagyon csodálkozom, hogy még mindig ott tart, hogy az előző kormány az oka mindennek. 4 és fél év kormányzás után ez egyre inkább hiteltelennek tűnik.

De hát éppen az ilyenek miatt csökken még jobban a Fidesz szavazótábora.

2014. dec. 15. 21:30
 5/10 anonim ***** válasza:

3#

Közben úgy, hogy azt ismételgették, hogy az állam rossz gazda:DDD

Erre eladták egy másik államnak.

Mondták, volna azt, hogy bárkié legyen, csak a magyaroké ne....

2014. dec. 15. 21:32
 6/10 anonim ***** válasza:
5: Hát, igen. A T-Com meg konkrétan a Deutsche Telekom tulajdonában áll, aminek 32%-a a Német állam tulajdona.
2014. dec. 15. 21:39
 7/10 anonim ***** válasza:
A T-com esete az egész más.
2014. dec. 15. 22:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Higgadt, mértéktartó és visszafogott vélemény a magyar rögvalóságról, illetve mégse.

Jobban jársz ha elfelejted.

2014. dec. 15. 22:57
 9/10 A kérdező kommentje:
#4, #8: Ezek szerint ti liberális védők vagytok és utáljátok a hazátokat.
2014. dec. 16. 12:07
 10/10 Shai-Hulud ***** válasza:

"Ezek szerint ti liberális védők vagytok és utáljátok a hazátokat"

Nem mondhatnám, hogy nem szeretem a hazámat.

Sőt, jónéhány, a nyálát visszafogni képtelen honfitársunknál jobban szeretem.

Mivel hivatásos katonaként kezdtem, és jelenleg is a Honvédségnél dolgozom, én tettem egy olyan esküt, hogy az életem árán is.... stb.

Egyébként sem hiszem, hogy "magyarellenes" az, aki liberális felfogású. Bár mára Magyarországon a "liberális" szitokszó lett, de erről nem a liberalizmus tehet.

Mindenesetre nekem meggyőződésem, hogy az indulatok szítása NEM TESZ JÓT az országnak.

A hasonló gyalázkodó, szanaszét köpködő cikkek pedig magát a cikkírót jellemzik.

Ez a véleményem.

2014. dec. 16. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!