Mi a véleményetek az alábbi cikkről?
Szerintem valamilyen szinten igaza van. Csak a hőbörgés meg duma megy, hogy "Orbán takarodj", de ha el is menne, akkor tuti valami nyugati bábkormány jönne a helyére.
Egyetértek.
Újra jönne ilyen MSZP-SZDSZ féle borzalom.
Tudjátok mit csinált az MSZP?
Eladták a MÁV Cargot, vagyis a komplett teherszállítást.Az állami vasúttársaságoknál a teherszállítás viszi hátán az egészet.
Hallott már valaki olyan európai országról, ahol a vasúti árufuvarozás idegen kézben van?
Milyen szánalmas már.
1: Nem csak azt adták el. Teljesen szétdarabolták az egészet... Mondjuk Ausztriában is van külön Rail Cargo de az az államé (ja és most gyorsan rágugliztam és kiderült, hogy a Rail Cargo Hungária a Rail Cargo Austriáé).
Gyakorlatilag azok az istentelen retardáltak eladták az osztrákoknak a magyar teherszállítást, ami még jövedelmező volt.
Egyébként a cikkel egyetértek, bár sok újat nem mondott. A liberálisoknak túl sok jót nem köszönhetünk, hasonlóan az MSZP-hez, de néha kicsit olyan érzésem van, mintha még azok az idők is jobbak lettek volna a mostaninál.
Az, hogy ez az uszítás magasiskolája.
Ahelyett, hogy próbálná elsimítani az ellentéteket, közelíteni egymáshoz a különböző oldalakat, éppen az ellenkezőjét teszi: mocskolódik, vádaskodik, és szítja az ellentéteket.
Ma, Magyarországon egy publicistának nem ez lenne a feladata.
Azon pedig nagyon csodálkozom, hogy még mindig ott tart, hogy az előző kormány az oka mindennek. 4 és fél év kormányzás után ez egyre inkább hiteltelennek tűnik.
De hát éppen az ilyenek miatt csökken még jobban a Fidesz szavazótábora.
3#
Közben úgy, hogy azt ismételgették, hogy az állam rossz gazda:DDD
Erre eladták egy másik államnak.
Mondták, volna azt, hogy bárkié legyen, csak a magyaroké ne....
Higgadt, mértéktartó és visszafogott vélemény a magyar rögvalóságról, illetve mégse.
Jobban jársz ha elfelejted.
"Ezek szerint ti liberális védők vagytok és utáljátok a hazátokat"
Nem mondhatnám, hogy nem szeretem a hazámat.
Sőt, jónéhány, a nyálát visszafogni képtelen honfitársunknál jobban szeretem.
Mivel hivatásos katonaként kezdtem, és jelenleg is a Honvédségnél dolgozom, én tettem egy olyan esküt, hogy az életem árán is.... stb.
Egyébként sem hiszem, hogy "magyarellenes" az, aki liberális felfogású. Bár mára Magyarországon a "liberális" szitokszó lett, de erről nem a liberalizmus tehet.
Mindenesetre nekem meggyőződésem, hogy az indulatok szítása NEM TESZ JÓT az országnak.
A hasonló gyalázkodó, szanaszét köpködő cikkek pedig magát a cikkírót jellemzik.
Ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!