Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberálisok miért hibázta...

A balliberálisok miért hibáztatják a népet is a nyilasok mellett a zsidók elhurcolásáért?

Figyelt kérdés

Egyes ballibek jönnek ezzel a "mert cinkos aki szöveggel", mások meg már azt is mondják, hogy nem csak némák voltak az emberek.

Ez a hibáztatásos dolog a megszállási emlékmű kapcsán jön elő, az a legnagyobb tragédiájuk, hogy az emlékmű "áthárítja" a felelősséget a nyilasokra és német társaikra. Ez a fajta még a megszállást is tagadja, szerintük mindenki mindenkivel együttműködött. De hogy mire alapozzák ezt, az rejtély ...

Amikor géppisztolyokkal és járművekkel felfegyverkezve hurcolták a zsidókat, akkor mit tehettek volna az emberek szerintük ?

2014. dec. 14. 21:12
1 2 3 4
 11/32 Dávid ***** válasza:
71%

Mit kellett volna tennie a magyaroknak?

A válasz: Szálasi magyar volt, nem német, ahogy az őt kiszolgálók se németek voltak, a besúgók se, akik jelentették, kik bújtatnak zsidókat és így tovább.

Hogy mi a baj a megszállási emlékművel azt viszont nem tudom. Sok zsidó paranoiás, ideje lenne már túllépni ezen.

2014. dec. 14. 23:25
 12/32 A kérdező kommentje:
Basszus, a magyarok közül néhány száz deportált zsidókat és szekértolóik úgy értékelik, hogy az egész magyar nép bűnös, még a Mucságaröcsögén élt 88 éves Misi bácsi is.
2014. dec. 14. 23:31
 13/32 anonim ***** válasza:
30%

Csak a zsidók leszármazott pénzéhes ügyvédei próbálkoznak!

Nem csoda ha gyűlölik az ilyesmi ganajt!

2014. dec. 14. 23:35
 14/32 Shai-Hulud ***** válasza:

"a magyarok közül néhány száz deportált zsidókat és szekértolóik úgy értékelik, hogy az egész magyar nép bűnös,"

Nem az egész magyar nép bűnös. Ez így nem igaz.

De (mint te is írtad) azt azért el kell ismerni, hogy akik a deportálásokat, kivégzéseket, feljelentgetéseket végrehajtották, azok nem a németek voltak, hanem az a néhány ezer magyar, aki Szálasihoz és bandájához tartozott. (Sokaknak vannak rokoni kötődéseik ehhez a pár ezer emberhez, és ezek próbálják tisztára mosni a magyar nyilasok emlékét.)

Vagyis az nem igaz, hogy az egész magyar nép bűnös, éppen úgy, mint ahogy az egész német nép sem felelős a háborúért, és nem az összes szovjet katona erőszakolt nőket a "felszabadításunk" alatt.

De az emberek sajnos szeretnek általánosítani.

2014. dec. 15. 11:16
 15/32 Shai-Hulud ***** válasza:
11%

"50 millió ember meghalt a világháborúban. Biztos volt köztük zsidó is. Oszt??!"

50 millió ember meghalt a világháborúban. Biztos köztük volt a nagyapád is. Oszt??!

Mellesleg a halottak számát 61 millióra becsülik, ebből kb. 27 millió szovjet áldozat volt.

34 millió pedig az összes többi - civilek, katonák, németek, amerikaiak, egyéb népek, a szovjeteken kívül.

Nem mentegetem a ruszkikat. De az igazsághoz hozzá tartozik, hogy szörnyűségeket, brutális mészárlásokat nem csak az oroszok hajtottak végre.

(Az ukránok például először örömmel fogadták a bevonuló németeket, felszabadítókat láttak bennük. Nem volt az véletlen, hogy mégis ellenük fordultak.)

2014. dec. 15. 13:07
 16/32 anonim ***** válasza:
50%

11: Ennyi erővel Kun Béla meg zsidó volt, az összes későbbi kommunistával együtt. Akkor kollektívan haragudni kell a zsidókra? Ja várj, az már megtörtént és rossz vége lett...

17: Ohh, hát volt ott még szövetséges bombázás is; Drezda, Hiroshima, Nagasaki...

2014. dec. 15. 14:35
 17/32 anonim ***** válasza:
54%
18: Azt meg majd kifelejtettem, hogy sok-sok lágeres, holokausztos fotó valójában a drezdai bombázás után készült. Igen, ennyire embertelen viszonyok voltak ott, civileket mészároltak halomra a repülőgépekkel.
2014. dec. 15. 14:36
 18/32 Shai-Hulud ***** válasza:

"17: Ohh, hát volt ott még szövetséges bombázás is; Drezda, Hiroshima, Nagasaki..."

Igen, ez is így van.

Minden országnak vannak meglehetősen szégyenletes ügyei is.

"sok-sok lágeres, holokausztos fotó valójában a drezdai bombázás után készült."

Nahát, azt nem is tudtam, hogy ezek a gazemberek krematóriumokat is dobtak le. Biztos már akkor is azért, hogy majd később megtévesszék az összes történészt, hadbírót, és a hátramaradott rokonokat.

2014. dec. 15. 15:20
 19/32 anonim ***** válasza:

20: Én nem is láttam még krematóriumos képet. De erre gondolok konkrétan:

(csak erős idegzetűeknek)

[link]

Ha jól emlékszem, akkor ez volt az a kép, amire azt mondták sokáig, hogy valamelyik lágerban készült.. de ha gondolod tudok még manipulált fotókat mutatni, amivel nem tagadok, vagy kérdőjelezek meg semmit...

2014. dec. 15. 15:39
 20/32 anonim ***** válasza:
24%
Auschwitzot a munkás-paraszt Vörös Hadsereg szabadította fel. Innentől kezdve én azt sem hiszem el, amit kérdeznek a témában.
2014. dec. 15. 15:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!