Mi rosszat tett neked személy szerint Orbán Viktor és kormánya? Azokhoz szól a kérdésem, akik a fejük búbjáig tele vannak elégedetlenséggel, indulattal, sőt gyűlölettel a jelenlegi országvezetéssel szemben.
-Áfa emelése
-adójóváírás megszüntetése
-áfamutyi
-trafikmutyi
-dráguló devizák
-Magánnyugdíj ellopása
-Azerbajdzsánnak, Oroszországnak, közel keletnek benyalnak
-Rendkívül unszimpatikus, arrogáns, vagyonnyilatkozatukat folyamatosan hazug módon összeállító politikusok: Lázár, Szijjártó, Deutsch, Selmeczi, Schmitt, Tarlós,.....
-Oligarchák (Simicska,Mészáros, Nyerges, Habony)
-Korrupció
-Gyermekéhezés
-Fiatalok hatalmas munkanélkülisége(főleg vidéken)
Minden hónapra jut valami mostanában, aki nem fidesz közeli vagy esetleg nem nyugdíjas(mert ők a fő szavazóbázis) annak külföld egy sokkal jobb alternatíva.
Ilyen apró dolgokat már meg sem említek, hogy folyamatosan olyan fogyatékos ötleteket találnak ki, hogy kötelező legyen a drogteszt, a hittanóra...
Az oligarchák közül ne hagyjuk ki Andy Vajnát se, aki megkapta a kaszinó koncessziós jogokat, a konkurens fogadási weboldalakat kilöveti a kormány az internetről(lehet jön majd a kínai nagy tűzfalhoz hasonló?), meg megkapta a filmbiztosi pozíciót, ahol a te adódat oszthatja szét a haverjainak a filmgyártás támogatása címszóval.
Meg a demokrácia is elég hadilábon áll.
Nekem személy szerint elvette azt a jövőképet, ahol Magyarország az otthonom.
Nem (feltétlen) a pénz miatt megyünk el. Hanem mert lassan úgy érzem, hogy süllyed a hajó. Én én vagyok az a bizonyos patkány, ez van.
Szélhámos, elvetemült rothadék paraszt ez az Orbán Orsós Olstein Vendel Viktor!!!
Mutyik, értelmetlen adók, stadionok, disznóól építés, zsákmányolás, a szegények életének ellehetetlenítése, gazdagabb rétegek felemelése, Oroszország, Kína, Azerbajdzsán és a keleti országok nyalása...
Dráguló élelmiszer, dráguló kaja, ami a legszomorúbb, hogy a leérettségizett, állásnélkülieket újra iskolapadba ültetik (ALAP KOMPETENCIA) -_-
Soroljam még barátaim?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!