A holokausztozás ciki, ideje múlt, nem menő. Miért nem veszitek már észre?
holokauszt rajongó libi elvtásnak üzenem, hogy nem csak a kurucon lehet folyamatosan találkozni a holokauszttal, hanem a tv tele van vele, a netes weboldalak nagyrészén nem telik el nap, hogy ne legyen téma a holokauszt!
mindnehonnan a holokauszt folyik! ez nem kuruc sajátosság! bár a kurucot is utálom, mert szerintem libsik szerkesztik és állandóan mocskolják Orbán Viktort!
furcsa libsi stílusa van! normális igaz magyar ember nem írna olyan stílusban! de persze abban egyetértek a kuruccal, hogy a holokausztozást le kelleen csökkenteni! elég egy-két nap a megemlékezésre, folyamatos hisztériára nincs szükségünk!
ne feledd 49 százalékos, hogy dolfit a nagy libsi usa bankok pénzelték és én dolfi bácsit is úgy utálom mint a szart, mert tulajdonképpen adolf hitler azt tette,a mire az amerikai libsik vágytak, persze tőlük jól messze!
már akkor keverték a szart az usa sátánjai, aminek ksööznhetően 2 világháború lett, amiből gigagyőztesen a zusa jött ki!
amúgy lehet túlzás volt, hogy mindnegyik lapnál mindennapi témá a holokauszt, de ha többféle szennyoldalt nézel, akkor elkerülhetetlen, hogy egy nap egyik nap ne találj egy holokauszt cikket!
"Undorodok már az ilyen emberektől, akik képesek még az emberi mivoltukat is feladni h hűségesen ugassák azt h minden bajról más tehet, ezzel felmentik magukat a felelősség alól. Vesztes ember minden bajáért mást hibáztat,"
Pontosan megfogalmaztad a holokausztbiznisz lényegét.
Mindenért a gójok a hibásak, ezért fizessenek, mint a katonatiszt hetedizíglen és kussoljanak.
Hát nem! Én a világháború UTÁN születtem, én NEM vagyok felelős a holokausztért, a "múlttal való szembenézés" NEM az én feladatom. Nekem NEM kell bűntudatot érezni mások vélt vagy valós bűneiért.
Akkor miért én fizetek kárpótlást, miért nekem mundják, hogy "bűnös nép".
Lásd: Kertész Ákos "a magyar genetikusan alattvaló" népszavás cikkét.
Hagyjanak engem békén, a zsidók foglalkozzanak magukkal, ne kényszerítsenek hamuszórásra, engem nem érdekel a nyűgjük, ahogy mi sem megyünk a mohácsi vészre emlékezni a jeruzsálemi zsinagógákba.
Eleve rasszista felfogás, hogy a holokauszttal többet kell foglalkozni, mint bármelyik másik néppel.
Ha minden nép egyenlő, akkor minden népnek ugyanannyi figyelem jár.
Persze vannak egyenlőbbek.
A felsőbbrendűek.
A kiválasztottak.
Hát nem!
"és ezt kisujjadból szoptad ki h USA pénzelte Hitlert vagy drábik jános mondta?"
többek között Drábik János is mondta, de mondták többen is, pl. Szaniszló Ferenc, persze ők nem kitalálták, hanem elolvasták annak az usa bankárnak a naplóját, aki hitler pénzhezjutását segítette!
Erről egy kampány jutott eszembe:
"Ciki a cigi - ne gyújts rá!"
Ez esetben:
"Ciki a holokauszt - ne gyújts be"
7
Szerinted nem fontos állomása a holokauszt a magyar történelemnek? Az auschwitzban meghalt zsidóknak kb harmada magyar volt. Trianon nem egy gyógyítható seb legalábbis úgy nem lehet "gyógyítani" ahogy te írtad. A határok visszacsatolásának kb semmi értelme nem lenne, pláne ha a keleti részek kerülnének vissza vagy szerbia. Anno elvették a területeket háborút váltott ki, valószínűleg a visszakerülése is problémát okozna ha nem is háborút de súlyos konfliktust biztosan. Ezt egyedül az autonómiával lehet orvosolni és azzal hogy a román gyűlölő magyarok leállnak az utálattal és a magyar gyűlölő románok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!