Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A holokausztozás ciki, ideje...

A holokausztozás ciki, ideje múlt, nem menő. Miért nem veszitek már észre?

Figyelt kérdés
2014. dec. 11. 15:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
39%

holokauszt rajongó libi elvtásnak üzenem, hogy nem csak a kurucon lehet folyamatosan találkozni a holokauszttal, hanem a tv tele van vele, a netes weboldalak nagyrészén nem telik el nap, hogy ne legyen téma a holokauszt!

mindnehonnan a holokauszt folyik! ez nem kuruc sajátosság! bár a kurucot is utálom, mert szerintem libsik szerkesztik és állandóan mocskolják Orbán Viktort!

furcsa libsi stílusa van! normális igaz magyar ember nem írna olyan stílusban! de persze abban egyetértek a kuruccal, hogy a holokausztozást le kelleen csökkenteni! elég egy-két nap a megemlékezésre, folyamatos hisztériára nincs szükségünk!

2014. dec. 11. 20:33
 12/28 anonim ***** válasza:
45%
... erre mit mondhatnék? Ha dolfi bácsi fel kelne ide jönne és rász*rna a cent koronára akkor már ő is liberális lenne mi? Te elméleted szerint igen. Te minden rosszat a liberálisra kensz, de milyen ember a nem liberális? Ők a jók? Tv-t bár olyan sűrűm nem nézek, de szoktam olvasni sok híroldalt olvasni és érdekes én nem találkozok azzal a hírhedt holokausztozással, még az ATV-n se pedig ők tényleg egy kicsit elfogultabbak a többitől. Sajnos a nagy nemzetieknek van ilyen stílusuk, csak te beéred azzal h akkor ők nem nemzetiek hanem liberálisok, gyönyörű és gondolom téged se az eszedért szeretnek.
2014. dec. 11. 20:38
 13/28 anonim ***** válasza:
44%

ne feledd 49 százalékos, hogy dolfit a nagy libsi usa bankok pénzelték és én dolfi bácsit is úgy utálom mint a szart, mert tulajdonképpen adolf hitler azt tette,a mire az amerikai libsik vágytak, persze tőlük jól messze!

már akkor keverték a szart az usa sátánjai, aminek ksööznhetően 2 világháború lett, amiből gigagyőztesen a zusa jött ki!

amúgy lehet túlzás volt, hogy mindnegyik lapnál mindennapi témá a holokauszt, de ha többféle szennyoldalt nézel, akkor elkerülhetetlen, hogy egy nap egyik nap ne találj egy holokauszt cikket!

2014. dec. 11. 20:47
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
és ezt kisujjadból szoptad ki h USA pénzelte Hitlert vagy drábik jános mondta?
2014. dec. 11. 20:50
 15/28 anonim ***** válasza:
49%

"Undorodok már az ilyen emberektől, akik képesek még az emberi mivoltukat is feladni h hűségesen ugassák azt h minden bajról más tehet, ezzel felmentik magukat a felelősség alól. Vesztes ember minden bajáért mást hibáztat,"

Pontosan megfogalmaztad a holokausztbiznisz lényegét.

Mindenért a gójok a hibásak, ezért fizessenek, mint a katonatiszt hetedizíglen és kussoljanak.

Hát nem! Én a világháború UTÁN születtem, én NEM vagyok felelős a holokausztért, a "múlttal való szembenézés" NEM az én feladatom. Nekem NEM kell bűntudatot érezni mások vélt vagy valós bűneiért.

Akkor miért én fizetek kárpótlást, miért nekem mundják, hogy "bűnös nép".

Lásd: Kertész Ákos "a magyar genetikusan alattvaló" népszavás cikkét.

Hagyjanak engem békén, a zsidók foglalkozzanak magukkal, ne kényszerítsenek hamuszórásra, engem nem érdekel a nyűgjük, ahogy mi sem megyünk a mohácsi vészre emlékezni a jeruzsálemi zsinagógákba.

Eleve rasszista felfogás, hogy a holokauszttal többet kell foglalkozni, mint bármelyik másik néppel.

Ha minden nép egyenlő, akkor minden népnek ugyanannyi figyelem jár.

Persze vannak egyenlőbbek.

A felsőbbrendűek.

A kiválasztottak.

Hát nem!

2014. dec. 11. 21:02
 16/28 anonim ***** válasza:
31%
És nekem mint a "holobiznisz" áldozatának miért nincs bűntudatom, kéne vmiért? Te szándékosan megismétlem szándékosan fújod fel h benned bűntudatot akarnak kelteni, nem tudom mi az oka ennek valszeg az h igazold magadnak h helyesen gyűlölködsz illetve h másokat is erre késztess nem tudom. Nekem nincs miért bűntudatom semmiért és szerintem még sose akartak a zsidók bennem bűntudatot kelteni úgy h a felesleges hisztit offold. Az pedig h a te adódból holokauszt kárpótlást fizetnek, már ne haragudj, de mi az h a te adód? Csak te adózól? a zsidók nem? Tudni kéne a számokat h mennyi megy holokauszt kárpótlásra és mennyi megy el stadion építésre. Van az kevés zsidó akik túlélték a II. vh azok kapnak vmennyi összeget és kifújt az egész hírhedt nagy holokauszt kárpótlás.
2014. dec. 11. 21:11
 17/28 anonim ***** válasza:
58%

"és ezt kisujjadból szoptad ki h USA pénzelte Hitlert vagy drábik jános mondta?"

többek között Drábik János is mondta, de mondták többen is, pl. Szaniszló Ferenc, persze ők nem kitalálták, hanem elolvasták annak az usa bankárnak a naplóját, aki hitler pénzhezjutását segítette!

2014. dec. 11. 21:29
 18/28 anonim ***** válasza:
14%

Erről egy kampány jutott eszembe:

"Ciki a cigi - ne gyújts rá!"

Ez esetben:

"Ciki a holokauszt - ne gyújts be"

2014. dec. 11. 22:48
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen két hitelességükről ismert ember Szaniszló meg Drábik.. hát gratulálhatok hozzá
2014. dec. 11. 22:49
 20/28 anonim ***** válasza:
71%

7

Szerinted nem fontos állomása a holokauszt a magyar történelemnek? Az auschwitzban meghalt zsidóknak kb harmada magyar volt. Trianon nem egy gyógyítható seb legalábbis úgy nem lehet "gyógyítani" ahogy te írtad. A határok visszacsatolásának kb semmi értelme nem lenne, pláne ha a keleti részek kerülnének vissza vagy szerbia. Anno elvették a területeket háborút váltott ki, valószínűleg a visszakerülése is problémát okozna ha nem is háborút de súlyos konfliktust biztosan. Ezt egyedül az autonómiával lehet orvosolni és azzal hogy a román gyűlölő magyarok leállnak az utálattal és a magyar gyűlölő románok is.

2020. dec. 21. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!