A Jobbik mikor lesz a legerősebb párt Magyarországon?
Ezt nehéz megjósolni, hogy lesz-e, és ha igen, akkor mikor, nem látunk a jövőbe.
Vicces dolgokat lehet olvasni feljebb:
"ultranacionalista, szélsőséges": Az ultraliberálisok szokásos érve a Jobbik ellen, csak sajnos nem igaz. El kéne olvasni a programot, és akkor kiderülne, hogy semmi olyan nincs benne, ami alapján ezt lehetne állítani. A hazaszeretet nem ultranacionalizmus, az egyenlő bánásmód elve szintén nem az. A Fidesz lassan már inkább nevezhető szélsőségesnek.
"A Fidesz még toronymagasan a legnépszerűbb": Talán inkább a Fidesz és a KDNP együtt, ugye? És a népszerűségük most éppen drasztikusan csökkenőben van, még 1-2 zseniális ötlet, és megy az lejjebb is.
"Az MSZP-DK-Együtt pedig közösen népszerűbb, és ne jöjjön nekem a süket dumával senki, hogy ez három külön párt". Ha el tudnák egymást viselni, nem szakadtak volna szét. Ha a jobb kéz nem tudja, hogy a bal mit csinál, akkor azok igenis külön pártok.
"A Jobbiknak alig nőtt a népszerűsége": Nekik legalább nőtt, nyilván nem megy máról holnapra.
"A kiábrándultak párt nélküliek": Még. Az lenne az igazi politológiai kihívás, hogy megjósoljuk, hogy 4 év múlva közülük hányan mennek el szavazni, és kire.
"vagy ha van aki meg tudja indokolni hogy a Jobbik programja miért virágoztatná fel hazánkat, írjon!"
Mert jó program.
Ehhez a Fidesznek kellene lejáratódnia.
De, ahhoz, hogy a Fidesz bukjon, ahhoz nagyobb hibákat kellene elkövetnie, mint anno Gyurcsányék.
Franciaországban így nyerte meg az EP választást a nemzeti párt.
A régi vezetőnek Saközynak sok botránya volt, azért nem Gyurcsány kategória, de rendesen lejáratta magát.
Aztán most itt van Hollande, aki még Sarközynél is rosszabb.A 20. század legnépszerűtlenebb francia elnöke.
Mivel a jobbközép és a balközép is ennyire lejáratta magát, így marad a legjobboldalibb párt, ami nagy változásokat ígér, a bevándorlók megregulázását, hazazavarását, gazdasági fellendülést.
Így, ők váltak a legnépszerűbbekké.
"A Jobbik nem szeretne kilépni az Európai Unióból."
https://www.youtube.com/watch?v=MBqnKvQeiWU
Hát persze, hogy nem. :)))))
"vagy ha van aki meg tudja indokolni hogy a Jobbik programja miért virágoztatná fel hazánkat, írjon!"
Megírhatnád te is nekem, hogy az elmúlt ciklusok kormányprogramjai mennyire virágoztattak fel bennünket.
"Megírhatnád te is nekem, hogy az elmúlt ciklusok kormányprogramjai mennyire virágoztattak fel bennünket."
Világos, tehát a Jobbik programja azért fogja felvirágoztatni Magyarországot, mert az eddig kormányon lévő pártok programja nem virágoztatta fel.
Teljesen logikus, nem?
Az alábbi látható linken 60 intézkedés olvasható, amit a Jobbik csinálna, ha kormányra kerülne. Szerintem igenis jó dolgok, Magyarország javát szolgálnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!