Szerintem a Jobbik tovább erősödik egy picit és az LMP is felkúszik 10% köré!
A baloldali pártok elhasalnak és a MSZP és a DK lesz az egyedüli túlélő, de ők is kb 25%-ot érnek el együtt.
Fidesz szerintem leesik majd olyan 35%-ra!
+ Szerintem megjelenik legalább 1-2 új párt akik bejutnak a parlamentbe 5-6%-al!
Nekem ez az elképzelésem 2018-ra, de lehet hogy előrehozott választások lesznek, vagy valami más lesz.
sztm előrehozott választás kizárt itt Mo-on.
ezt a ciklust végigviszi viktátor.
Ami most is.
Szilárd szavazótábort építeni nem egyszerű.Sok idő, sok pénz, sok munka.
A Jobbik valószínűleg 2018-ban nem kerül kormányra, ez egy fiatal párt, néha kissé komolytalanok is, nem fejlődtek még ki rendesen.
2022 körül, viszont a Jobbik talán elég éretté válik.Addigra kilehet építeni nagy szavazóbázist, ha elég sokat dolgoznak.
Emlékezzünk, a Fidesz 1990-ben, 1994-ben alig jutottak be a parlamentbe.
Aztán 2010-re olyan sziklaszilárd szavazóbázist építettek, hogy zsinórban nyerek 2/3-al.
Sőt, lemerném fogadni, hogy még 2018-ban is meglesz az abszolút többségük.
Szerintem is, azért írtam hogy lehet, mert senki sem jós.
Bár áprilisban bátyámnak megmondtam, hogy október után újra bedurvul a fidesz, de akkor itt forradalom lesz. Hát ha nem is forradalom, de az elmúlt évek legnagyobb megmozdulása!
Nem akarnak kormányra kerülni, mert tudják, hogy buknának.
Egyszerűen csak meglovagolják a Magyarországon uralkodó elcseszett állapotokat, hogy ellenzékként bent legyenek a Parlamentben és szedjék fel a lóvét. Nem kell dolgozni és mégis folynak be a milliók a pénztárcába, ez kész aranybánya nekik.
Szerintem 2018-ban, ha mindenki becsületesen elmegy szavazni, a 15-20% reálisnak tűnik a Jobbik, és az LMP számára is.
A Fidesz szavazóbázisa 25% körül van, ha nem mutyis logikával számolod a 2/3-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!