Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehetne Magyarországon...

Hogyan lehetne Magyarországon a szegénységet csökkenteni?

Figyelt kérdés

Van egy olyan tervem, ha nagyon nagyon sok pénzem lesz, akkor iskolákat támogatnék, hogy legyen megfelelő egészséges étkeztetés az iskolákban a szegény gyerekeknek és ne legyen probléma a fűtés, valamint a tankönyvek beszerzése.

Talán az oktatás javításával kevesebben élnének szegénységben.

A másik tervem az lett volna, hogy kisebb üzemeket, vagy biogazdaságokat hozhatnánk létre az Alföld szegényebb régióiban. Ez munkát és minőségi élelmiszert is adna viszonylag megfizethető áron.

Ti hogy látjátok mindezt?

2014. dec. 7. 11:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
12%
Baxki te aztán sok baromságot írtál. Nem is olvastam végig mert ez már nekem sokk. Látszik, hogy a narancsköd lebeg a szemed előtt.
2014. dec. 8. 23:12
 22/23 anonim ***** válasza:
76%
Én végig olvastam, szerintem is így működik és az emberek sokasága szerint is, ha már ennyien oda szavaztak.
2014. dec. 8. 23:41
 23/23 anonim ***** válasza:
88%

ez olyan, mint amikor valaki a sztrádán autórádiót hallgat, közben bemondják a rádióban, vigyázzanak egy őrült a forgalommal szemben száguldozik az autópályán!

mire az ember felkiált: nem egy őrült jön, az összes!!

neked eszedbe se jut hogy csak te mész szembe sok mindenkivel? párezren a sokmillióval

2014. dec. 9. 02:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!