Anno Gyurcsany egyfajta joletet teremtett. Fejlodott az orszag, infrastruktura, realberek fizetesek nottek, adocsokkentes. Tovabb lent. Hiba volt ez?
Ketyege, az áljólét már gyurcsótány idejében megbukott!
csak addig tartották meg az áljólétet, míg szükségük volt rá a sátáni országrombóló tervük végigviteléhez!
most szegény Orbán Viktort ostorozzák, hogy még mindig az mszp-szdsz kakiját kell pucolnia! MÉG MINDIG!
De milyen áljólét?
Én emlékszem még, hogy Gyurcsány idejében állandóan gazdasági reformok voltak, amiknek lényegében az volt az értelmük, hogy folyton adót emeltek, mint most a Fityesz.
Ezen röhögtünk mindig a haverokkal, hogy nálunk nincs adóemelés, csak reformok vannak.
Akkor milyen áljólétről beszélsz?
az áljólét alatt azt értem, hogy elhitették az emberekkel, hogy stabil a gazdaság, sőt növekszik, adtak egy kis emelést mindenkinek itt-ott! és el hitették, hogy ez lesz a tendencia, tudod pannon puma, stb.
ezzel kómába ejtették a népet, elvarázsolták, olyannyira, hogy még a sátáni menet után újból meg tudta választatni magát tömeghipnózisos módszerekkel a gyurcsótány!
Hát én nem emlékszem semmiféle jólétre meg emelgetésekre (kivéve adó) az MSZP alatt, de te tudod.
Amúgy ezt a mániákus, sátánozós tömeghipnózis baromságot hanyagolhatnád, mert eléggé égő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!