Mik a hasonlóságok/különbségek az LMP és az Együtt-PM között?
Az Együtt-PM egy neoliberális formáció.
A LMP meg klasszikus baloldal egy kis zöldpolitikával.
A PM-es politikusok régen az LMP-ben politizáltak.De, kiléptek belőle, részben neoliberális voltuk miatt, illetve Bajnai miatt.Amikor Bajnai újra megjelent a politikában akkor a PM-s politikusok besorakoztak mögé.
"Ezek csupán tömegpártok akarnak lenni, amelynek nincs ideológiájuk. Tehát se nem jobb, se nem baloldaliak. Tőkés kiszolgálás szempontjából inkább jobbosok."
LMP-n kívülre igaz. Az LMP-re?
Az a párt lényegében egy jobbik az ideológiai kérdések nélkül... (radikalizmus, cigány téma, orosz imádat, nacionalizmus)
Ideológiájukon kívül a gazdasági kérdésekben akár
koalíciót is alkothatnának....
Ugyanúgy multiellenesek, USA ellenesek, EU kritikusok (kritikusok, de nem annyira mint a jobbik)
+ egy kis zöld téma és kész a mostani LMP...
Hozzáteszem, hogy amit írtam az LMP-ről az azóta igaz, amióta leváltak tőlük a neolibsik.
" (radikalizmus, cigány téma, orosz imádat, nacionalizmus)
"
Utólag hozzátenném, hogy ma már nem vagyok annyira biztos a jobbik radikalizmusában.
Mondjuk az orosz imádatuk miatt nem tetszenek...
nincs különbség, mindkettő kommunistautód libsi párt!
a máz, amivel leöntötték, az meg nem érdekes!
bolsik, az egész!
#4: Igen, én is így vettem észre.
Amúgy egy Jobbik-LMP koalíciót még talán támogatnék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!