Hogy kell azt érteni, hogy Orbán kisajátította a kokárdát?
anyámnak a mániája, hogy ő nem vesz fel kokárdát mert azt orbán viktor kisajátította
mivel már én is 20 vagyok, sajnos ebből a körből valószínűleg kimaradnak a 13 éves akutálpolitikusok :(
Sehogy.
Gyurcsanyisták, liberálisok találták ki,azért, hogy legyen indokuk arra, hogy ne kelljen viselni a kokárdát.
Egy jelképet nem lehet kisajátítani.
A 2002-es választások előtt a Fidesz arra kérte a szimpatizánsait, hogy a kokárdát március 15-e után is hordják a ruhájukon az áprilisi választások lezárultáig, ezzel kifejezve a párt iránti szimpátiájuk.
Utána amikor ment a huzavona az újraszámlálásért, az volt az álláspont, hogy a kokárdával érkező szavazóknak szándékosan nem pecsételték le a szavazólapjuk, ezzel érvénytelenítve a szavazatuk.
13.09
"Egy jelképet nem lehet kisajátítani."
gondold ezt át még egyszer kérlek...
Szerintem muterod túl sok szektatv-t néz.
Régebben volt ilyesmi elhangzás amit írtak, de ez nem normális észre vall csak azért nem felvenni mert a 'zórbán "kisajátította".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!