Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok az alábbi...

Mit gondoltok az alábbi cikkekről? Egy Magyarországon élő orosz nő írta őket Magyarországról.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Először mikor olvastam ettől a nőtől, rettenetesen ellenszenves volt. Egy nagyképű, flegma, lenéző r*bancnak gondoltam, aki csak fikázni tud. Aztán mikor másodszorra olvastam ezeket a cikkeket (főleg az esőt, mert a második egy arra adott válasz) akkor jöttem rá hogy van benne igazság, még akkor is ha elfogult. Alapvetően ezt nagyon irigylem az oroszokban, hogy ők patrióták, sajnos nálunk csak a széthúzás megy. Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre.

U.I. Én nem vagyok olyan elvakult Putyin-fan mint manapság sokan, de nagyon érdekel az orosz kultúra, és oroszul tanulok.

2014. dec. 4. 22:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Anélkül, hogy érdemben megnyilatkoznék a két szerintem negatív sztereotípiák tömegét felsoroló cikkről akkor elmesélem, hogy Santiago bácsi minden valószínűség szerint Ernest Hemingway Öreg halász és a tenger című kisregényének a főhőse akar lenni. Ő a műben az öreg halász.
2014. dec. 4. 23:06
 12/28 anonim ***** válasza:
80%

Rohadtul bírom, amikor megmondják, hogy hogyan kell éreznem. Mennyire gáz már bulizni, ahelyett hogy szülnél, és milyen gáz hogy 90.000-ért nem akarsz dolgozni. Meg a többi baromság.

Csak éppen amikor élesben megy a helyzet, akkor kíváncsi vagyok ki választja Moszkvát, és ki a romlott, és hanyatló EU-t. Mert mi magyarok kb 600.000:1-hez az EU-t választjuk. És az orosz fiatalok fele is ide vágyik. Londomban 3-ból két étteremben oroszul beszélnek a felszolgálók egymással. Kva nagy patrióták. Megbszhatja a patriótizmusát, egy élete van egy embernek, nehogy már ideológiák miatt végigszenvedje 90.000-ért, mert az annyira hazafias. Vizet prédikál bort iszik tipikus esete.

2014. dec. 4. 23:27
 13/28 anonim ***** válasza:
94%

Nem is minősítem az irományt, csal 1 sort emelek ki: "Ha nem értesz egyet velem, akkor pontosan tudhatod, hogy jó neked a fogyasztói társadalom, jó neked a fogalmatlanok demokráciája, mert már úgysem érted, hogy mi történik körülötted."

Szóval, aki nem ért vele egyet, az hülye.

Az ő országáról is lehet közhely halmazokat összeírni.

Ezért kár koptatni a klavit.

2014. dec. 4. 23:40
 14/28 anonim ***** válasza:
42%

Azért valahol tényleg vicces, hogy kb. 4-szer akkora az országuk, mint az egész EU, a gazdaságuk meg valahol Olaszország-Franciaország szintjén mozog, bár az olaszokhoz most inkább közelebb állnak.

Még a kaját sem bírja megtermelni magának a sok szerencsétlen, amikor 8 fő/km² a népsűrűségük. :D

2014. dec. 4. 23:52
 15/28 anonim ***** válasza:
80%

Ki nem állhatom az ilyen embereket, akik állandóan csak zsörtölődnek, és képesek felháborodni azon, hogy az emberek élvezni akarják az életet.

"Jó helyekre utazni, szerelmesnek lenni, jókat kajálni, jó cuccokba öltözni és a többi."

Azt a büdös mindenit, micsoda romlott egy népség... Képesek a jóra vágyni, ahelyett hogy Szibériában robotolnának. Ennek a nőnek valami nagyon komoly frusztrációja lehet.

2014. dec. 5. 00:15
 16/28 anonim ***** válasza:
77%

Ez a hölgyemény csak Budapesten járt.

Vidéken azért más a helyzet.

A szovjetek 40 év alatt gallyra vágták az országot, depresszióba, alkoholizmusba, nyomorba züllesztették a magyar népet és utána boci szemmel nézi, hogy mégis miért ilyen búval b*szott a népség?

Mondjatok nekem EGY eseményt, amiért győztesnek kéne érezni magunkat?

Az oroszok nyertek egy világháborút, uralták a fél világot. A nyugat úgyszintén, de ők még mindig élvezik a hasznot. Közép-Európának csak a szolgaság jutott.

1989-ben az oroszok átpasszolták Lengyelországot, Csehszlovákiát, Magyarországot a nyugatnak, mint egy zsák lisztet.

Ez biza közép-európai sors, nem (csak) magyar.

2014. dec. 5. 00:28
 17/28 anonim ***** válasza:
26%
Patriota = idiota. Ne irigyeld.
2014. dec. 5. 08:36
 18/28 anonim ***** válasza:
62%

Hmmm, jót tesz a vérnyomásnak reggelente elolvasni egy nyugat ellenes cikket a korrupció és a drogok hazájából.

Oroszországban is csak fogyasztani + élvezkedni akarnak, csak mivel egy szolga ország 0 gazdasággal és magas korrupcióval ezért nem tudnak. Így a nacionalista eszmékkel mossák az emberek agyát, és teszik elviselhetővé a nyomort miközben erősítik a nacionalista hatalmat.

Ugyan ez volt anno magyarországon is, ahogy csökkent az életszínvonal(nyugathoz képest) úgy tört felszínre a nacionalizmus.

A cikk minden sorába bele lehetne kötni, de felesleges, ez csupán fight-club irtózatosan gyenge nacionalista és nyugat-eu ellenes átdolgozása.

De ha ennyire tetszik neki oroszország akkor éljen ott, de ne tartsa magát felsőbbrendűnek azért mert nacionalistaként elhiszi hogy jó dolog 80 ezer forintért dolgozni, szülőkkel élni, meg gyerekeket szülni a szegénységbe. Én csak abban reménykedem hogy nem csinálnak magyarországból egy szutyok keleti országot megint. Oroszországban is sokáig csökkent a népesség, hasonló mértékben mint a mocskos eu-ban, most éppen emelkedik, de majd ha bedől az olajár és vele együtt oroszo gazdasága akkor majd megint csökken a gyermekvállalások száma.

Az hogy ő átesett egy nacionalista agymosáson és felsőbbrendűnek hiszi oroszországot az európai országokkal szemben attól még ugyan akkora, sőt, sokkal nagyobb problémák vannak abban a szarkupac országban is. Csak ő "pozitív"... akarom mondani agymosott.

2014. dec. 5. 09:21
 19/28 anonim ***** válasza:
76%

Van egy sanda gyanúm, hogy ezt a cikket egy magyar ember írta, és az alapján, ahogy a nőkről írt, gyanítom férfi.

Egy orosz pár év alatt nem tanul meg így magyarul, helyesen írni és fogalmazni.

Túl sok az árulkodó jel.

2014. dec. 5. 09:34
 20/28 anonim ***** válasza:
68%

2 dolgot emelnél ki és csak az elsőből, mert a másodikat arra se méltattam, hogy elolvassam.

"Legalábbis 90-120 ezerért büdös, mert a határon „nyugatabbra” ennek megkeresik a többszörösét is ugyanazzal."

Amíg egy szobát 2 lakóval 25 ezerért lehet bérelni vagy egy 1,5 szobás vidéki lepukkant panelt 60-70 ezerért, addig ne akarja már megmagyarázni az embereknek, hogy örüljön az éhbérnek.

"A francba azzal az Európával, ahol óriási tömegben találkozom egyedülálló 30-35 fölötti nőkkel. És ha megkérdezed tőlük, hogy miért nincs még gyerekük, azt felelik „Még nem gondoltam rá.” illetve „Még nem találtam meg az igazit.” Akkor mikor fogod? Hol a francban voltál az elmúlt három évtizedben, ba**dmeg? Milyen elbaszott világ az, ahol a te egyéni boldogságod fontosabb, mint másoké?"

A nőknek pedig azért kellene szülni, hogy ez az orosz provokátor véglény boldog legyen? Ő miért nem ellett már egy almot? Egyébként is túlnépesedés van. Nem muszáj mindenkinek gyerek. Sőt...

" Egy nagyképű, flegma, lenéző r*bancnak gondoltam, aki csak fikázni tud." Én most is ezt gondolom.

2014. dec. 5. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!