Hasznos lenne a nőtlenségi adó bevezetése a populációszám növekedésére?
Előbb talán munkahelyet illene teremteni, amiből eltarthatják a családjukat a mostani fiatalok, de ezt csak halkan jegyeztem meg.
Viszont eszembe ötlött valami!*szarkazmus tábla fel*
Aki nem tud szülni, vagy gyermeket nemzeni, mert meddő, azt dobjuk le a Tajgetoszról! Sőt, indítványozom, hogy állítsunk fel egy "Szépemberfigyelő" szervet is, többlépcsőset. A csúnya babák felejtősek, és ha valaki pubertás után elcsúnyul, akkor is, hiszen a legszebbet akarjuk átörökíteni! (A 20-on felüli, már gyermekes, idegi elrongyolódás miatt leépült nem számít, a genetikája alapból jó.)
Szóval kezdésnek kiválogatjuk a legszebb, legjobb fiataljainkat, és elkezdjük politikailag szabályozni a gyermekvállalásukat...
Várjatok ez nekem rémlik valahonnan.... ... ...
...
A populációszám növekedése nem egyenesen arányos az adófizetők számának növekedésével, ugye tudod?
Egyes családoknál szokás 6-8 gyereket szülni, akiket az állam tart el míg nagykorúak lesznek, aztán a környék, majd a börtönök...
Szóval nem csak a születések számát kell növelni, ahhoz hogy jól működő országban éljünk 30-40-60 év múlva.
#2 10 éven belül? Azt rebesgetik, hogy már 2017-be se tudnak majd nyugdíjat fizetni.
És azokkal mi van/lesz, akiknek nem lehet gyerekük?
#31 ez meg már az eugenetikára hajaz.
Így is az adókedvezmény miatt csinálnak már gyerekeket. Milyen dolog ez?
Házasodni szerelemből kell, gyereket vállalni meg szeretetből és nem más okokból.
Valamivel ösztönözni kell a fiatalokat, hogy gyereket vállaljanak, hiszen nektek már nem lesz nyugdíjatok, mert nem lesznek akik adójából ezt kifizessék ! Gondolj bele, ott fogsz 60-70 évesen állni teljesen fáradtan, meggyötőrten, betegségektől meggyötőrten, miközben a nyugdíjkorhatárt felemelték 80-90 évre és azon fogsz töprengeni, többek közt, miért nem lobbiztál, miért nem voltál aktivista pon ilyen kérdésekben, mely a hosszú távú populáció számot lenne képes fenntartani ?
A mai fiataloknak a családalapítás sem nagyon megy a válások is csaknem 50%-osak a házzasságokhoz képest (azaz a fele válással vágződik) és valahogyan ösztönözni kell a fiatalokat a család alapításra. Én is szeretném, ha adókedvezményekkel, vagy pozitív kondícionálással tennék meg, pl extra jövedelem formájában jutalmaznák a kormányok ezt, de sajnos erre nincsen pénz ! Meg kell érteni
Az maradt, hogy büntetni kell enyhe formájában a nőtlenséget. Így teljes egészében most mit gondolsz ?
Attól, hogy valaki házasodik, még nem biztos, hogy gyereket vállal. És ha vállal is, nem biztos, hogy abból magyar adófizető lesz...
Ja, és az elméleted szerint az 1 gyerekeseket is büntetni kellene, hisz 2 szülő nyugdíját nem tudja 1 gyerek "kitermelni".
Én most vagyok 31 éves. Tudom, hogy nem lesz nyugdíjam, és ezért mi magunk gondoskodunk még most a nyugdíjas éveinkről. 1 gyerekünk van, ha meggebedsz sem szülök többet. Ha megadóztatsz, előbb utóbb mi is lelépünk. És nemhogy több adófizető lenne itt, hanem kapásból 2-vel (meg 1 leendővel) kevesebb.
Szóval nem a létszámot kell növelni(meg büntetgetni), hanem a munkahelyek számát, és egy ÉLHETŐ országot létrehozni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!